пʼятниця, 29 серпня 2014 16:37

На Полтавщині телевізор убив дворічну дівчинку

На Полтавщині телевізор убив дворічну дівчинку
http://pikabu.ru

  26 серпня в селі Попівка Зіньківського району Полтавської області під час пожежі загинула 2-річна дівчинка. Вона задихнулася чадним, коли в будинку вибухнув телевізор.

  "Мама залишила дитину перед телевізором, сама пішла поратися по господарству. Почула вибух. Коли забігла в хату, кімнати були сильно задимлені. Кинулася шукати доньку. Коли винесла на вулицю, робила штучне дихання, але дитина вже не дихала, тіло було не обгоріле, - розповіла Світлана Рибалко з полтавського обласного управління надзвичайних ситуацій. - Люди позбігалися, допомагали матері та дитині, пожежників викликали не одразу. Тому, коли вони прибули, вже був сильний вогонь, будинок майже весь згорів. Матір отримала опіки 2-3 ступенів".

  У Попівці кажуть, жінка останнім часом не мешкала з чоловіком. Подружжя мають ще старшу 7-річну доньку. Родина благополучна.

  "Жінка за дітьми доглядала. Старшу щодня водила та забирала зі школи. Молодшу в день пожежі тільки в лаштувала в дитячий садок, - каже одна з мешканок. - Працювала в сусідньому селі фельдшером, людям подобалася, не жалілися".

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині телевізор убив дворічну дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі