вівторок, 20 січня 2015 12:55

На Одещині застрелили волонтерку та двох її товаришів

На Одещині  застрелили волонтерку та двох її товаришів

Потрійне вбивство сталося в ніч на 20 січня у селі Фонтанка Комітернівського району Одещини. По вулиці Дніпровська, 51 була застрелена 30-річна волонтерка Яна Шишман та двоє її друзів. Вбивця сам подзвонив до міліції та зізнався у злочині. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів начальник сектору зв'язків з громадськістю Одеської обласної міліції Володимир Шаблієнко.

"О другій ночі подзвонив господар будинку. Повідомив, що приблизно пів години тому застрелив на своєму подвір'ї трьох людей. На місці злочину слідчо-оперативна група вилучила нарізний мисливський карабін калібром 7, 62 міліметри та стріляні гільзи. Стрільця затримали, це місцевий 47-річний житель. Зараз він дає свідчення. Встановлено, що конфлікт виник на ґрунті боргових зобов'язань", - повідомив Шаблієнко.

У Яни залишилася маленька донька. Імена її друзів поки що не розголошують. Відомо, що один 72-го, інший - 73 року народження. Друзі Яни розповідають, що вона недавно купила той будинок. Але розрахувалася за нього лише частково. Мала перед господарем борг. В той вечір поїхала до нього, аби повідомити, що збирається переїжджати та домовитися, як буде віддавати решту коштів. Що стало причиною конфлікту та вбивства - з'ясовує слідство.

У міліції відкрито кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство двох або більше осіб". Злочин карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Зараз ви читаєте новину «На Одещині застрелили волонтерку та двох її товаришів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі