четвер, 18 листопада 2021 14:55

На Миколаївщині запровадили комендантську годину

На Миколаївщині запровадили комендантську годину
Керівники магазинів та закладів громадського харчування мають право вимагати у відвідувачів документи. Фото: pixabay.com

У Первомайську Миколаївської області для дітей і підлітків до 18 років запровадили комендантську годину.

Відповідне рішення ухвалили 12 листопада, щоб убезпечити життя неповнолітніх, повідомляє пресслужба Первомайської міськради.

"Дітям без супроводу батьків в осінньо-зимовий період заборонено відвідувати розважальні заклади й заклади громадського харчування після 21:00. У весняно-літній період - після 22:00", - ідеться в тексті рішення.

Неповнолітнім заборонено:

- відвідувати заклади громадського харчування та розважальних закладів після 21:00 із вересня до лютого включно й після 22:00 із березня до серпня включно;

- відвідувати інтернет-кафе, комп'ютерні клуби, читальний зал міської бібліотеки під час навчального процесу впродовж навчального року з 08:00 до 14:00.

Керівники магазинів і закладів громадського харчування мають право вимагати у відвідувачів документи, що засвідчують особу з 22:00 до 06:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Австрія запроваджує локдаун для невакцинованих

У Львові 5 листопада запровадили комендантську годину у кафе й ресторанах. Роботу закладів громадського харчування дозволили від 06:00 до 23:00. Вночі заклади зможуть працювати на замовлення їжі із собою. Закладам дозволили торгувати алкоголем. Кур'єри не мають заходити до приміщення.

Зараз ви читаєте новину «На Миколаївщині запровадили комендантську годину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі