понеділок, 16 травня 2016 16:16

На Івано-Франківщині чоловік упав у 12-метровий колодязь
2

Викопуючи криницю на власному подвір'ї 61-річний житель селища Печеніжин Коломийського району на Прикарпатті впав на 12-метрову глибину. Травмувався, але вижив.

"Вирішили викопати колодязь на своєму обійсті. Яму вирили на 12 метрів. Господар був не сам на подвір'ї. Та що з ним сталося - чи голова запаморочилася, чи що погано стало, ніхто не знає. Упав у ту яму. Свідомості, правда, не втратив. Рідні почули крик. Аби витягти чоловіка, викликали рятувальників і "швидку" одразу", - розказує місцева Галина.

На місце події приїхали рятувальники Коломийської служби надзвичайних ситуацій. Чоловіка з колодязя витягували за допомогою висувної драбини й мотузки. Потерпілого одразу оглянули медики.

"Чоловіка у важкому стані госпіталізували до реанімаційного відділення Коломийської центральної районної лікарні", - каже Христина Перцович з управління ДСНС в Івано-Франківській області.

Читайте також: Із криниці рятувальники витягли дитину та двох дорослих

Чоловік має перелом двох гомілок і лівої ключиці, забій грудної клітки, зламані ребра. Пережив травматичний шок.

Зараз ви читаєте новину «На Івано-Франківщині чоловік упав у 12-метровий колодязь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі