вівторок, 29 березня 2016 10:28

Із криниці рятувальники витягли дитину та двох дорослих

Із криниці рятувальники витягли дитину та двох дорослих

В Могилів-Подільському районі рятувальники витягли з криниці дитину та двох дорослих людей. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Вінницькій області.

28 березня о 19:26 на пункт зв'язку 12-ДПРЧ м. Могилів-Подільський надійшло повідомлення від чергового Могилів-Подільського відділу поліції, що в одному з домогосподарств на вул. Леніна в с. Серебрія, дитина впала у криницю.

На місце події було терміново відправлено відділення у складі 4 чоловік на аварійно-рятувальному автомобілі АРА-М.

Прибувши до місця виклику рятувальники встановили, що хлопчик, 2011 р.н., впав у колодязь, глибиною 16,5 м. У криниці, де було близько 1,5 м води, разом із дитиною знаходилися бабуся та 34-річний батько дитини.

У результаті рятувальних робіт пожежним Бриком О.А було врятовано хлопчика (витягли за допомогою рятувальних мотузок на поверхню). Після цього пожежний Ніжнівський І.В. спустивя в шахту криниці, подавав мотузку та зафіксував потерпілих для подальшого підйому на поверхню. Дитину з діагнозом "травма живота та грудної клітини" каретою швидкої допомоги госпіталізовано у найближчу лікарню.

Бабуся та батько дитини від госпіталізації відмовились.

Зараз ви читаєте новину «Із криниці рятувальники витягли дитину та двох дорослих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі