вівторок, 09 серпня 2022 17:00

Медико-санітарна частина Ferrexpo придбала додаткові "швидкі" та медичне обладнання

Медико-санітарна частина Ferrexpo придбала додаткові "швидкі" та медичне обладнання
Ferrexpo Костянтина Жеваго закупила два сучасні реанімобілі. Фото: пресслужба компанії

Компанія Ferrexpo закупила для власної медико-санітарної частини (МСЧ) дві сучасні "швидкі" – реанімобілі Mercedes та Ford. Про це повідомили в пресслужбі компанії.

Транспорт оснащений новою кисневою системою, мобільним апаратом штучної вентиляції легень, дефібрилятором та електронним кардіографом. Медики отримали додаткові автомобілі підвищеної прохідності, які дозволяють транспортувати пацієнтів в умовах промислового об'єкту.

Від початку повномасштабної війни в Україні компанія продовжує надавати медичні послуги не тільки своїм працівникам, жителям місцевих громад, а й внутрішньо-переміщеним особам на безоплатній основі. Доступні консультації терапевта, кардіолога, ендокринолога, офтальмолога, хірурга та інших фахівців, а також безкоштовні діагностика та обстеження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Група Ferrexpo зменшила викиди вуглецю на 30% за 2019–2021 роки

Додатково МСЧ отримала нове медичне обладнання. Відтепер медики закладу мають змогу користуватися ультразвуковою системою APLIO A, що підвищить рівень діагностики захворювань на ранніх етапах.

Серед новинок медзакладу – система безперервного моніторингу глюкози в крові Guardian Connect CGM, яка дозволить краще контролювати ефективність лікування пацієнтів із захворюванням на цукровий діабет. А в кабінеті фіброгастроскопії з'явилася нова оглядова кушетка.

"Сучасне обладнання дозволяє нам значно підвищити рівень надання медичних послуг та злагоджено працювати. Нині маємо весь необхідний арсенал для надання догоспітальної медичної допомоги", – зазначила Ірина Рудометкина, головна лікарка МСЧ

Ferrexpo – швейцарська залізорудна компанія з активами в Україні. Акції Ferrexpo входять до преміального лістингу Лондонської фондової біржі за індексом FTSE 250 (тікер FXPO). Група виробляє високоякісні залізорудні окатки преміум-класу для металургійної промисловості, які порівняно з використанням більш поширених видів залізорудної сировини дозволяють зменшити викиди вуглецю і підвищити продуктивність виробників. Підприємства Ferrexpo забезпечують сировиною світову металургійну промисловість понад 50 років. 2021 року Група виготовила 11,2 млн т залізорудних окатків, завдяки чому компанія Ferrexpo стала третім найбільшим експортером окатків у світі з часткою ринку приблизно 9%. Група має широку клієнтську базу, до якої входять сталеливарні підприємства по всьому світу, у тому числі в Австрії, Німеччині, Японії, Південній Кореї, Тайвані, Китаї, Словаччині, Чехії, Туреччині, В'єтнамі та США.

Зараз ви читаєте новину «Медико-санітарна частина Ferrexpo придбала додаткові "швидкі" та медичне обладнання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі