четвер, 14 грудня 2017 12:54

Ліквідували цех, який виробляв алкоголь під марками відомих брендів

Ліквідували цех, який виробляв алкоголь під марками відомих брендів
Віскі виробляли з оцту і сиропу. Фото:ukr.segodnya.ua

Підпільний цех з виробництва фальсифікованого алкоголю під марками відомих виробників і брендів ліквідували в Коломиї Івано-Франківської області.

Замовники виявились з Донецької та Луганської областей. Ділки планували реалізувати готовий фальсифікат, - про це пише "Сегодня".

Четверо жителів області налагодили масове виробництво алкогольного сурогату на території промислової зони в Коломиї. В підпільному цеху виявили 650 літрів спирту, обладнання для фільтрації води, насоси, якими перекачувалася водно-спиртова суміш та багато іншого пристосування для виготовлення алкоголю. У порожні чотиригранні пляшки розливали "віскі" з суміші оцту і сиропу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правоохоронці ліквідували підпільний алкогольний цех

Вартість вилученої продукції на "чорному ринку" становить майже 130 тис. грн. Правоохоронці вилучили 200 дев'ятилітрових пластикових пакетів фальсифікованої "горілки" і картонні коробки до них.

Правоохоронці також закрили нелегальну заправку в Косівському районі області та вилучили 12 тонн дизельного палива і 150 літрів бензину. За місцем проживання фігурантів справи провели обшуки. В них вилучили ще 155 ємностей "bag in box" та сім 200-літрових бочок спирту.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

У Волинській області правоохоронці вилучили близько 200 кг бурштину в підпільних цехах. Вартість вилученого оцінюється у більше 1 млн. грн. Досудове розслідування триває.

Зараз ви читаєте новину «Ліквідували цех, який виробляв алкоголь під марками відомих брендів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі