четвер, 04 серпня 2016 14:34

Кращим поліцейським міста вручили по п'ять тисяч гривень
5

Фото: Ольга Васьків

У Львові відзначили першу річницю створення Національної поліції України. В приміщенні Головного управління Національної поліції у Львівській області поліцейських привітали керівництво та міська влада.

"Усі ми зараз є учасниками історичної події – становлення та реформування органів внутрішніх справ у Національну поліцію України. Жити та працювати у період реформ непросто. Теперішні реалії вимагають від нас усіх більше ефективних підходів до боротьби зі злочинністю, вдосконалення стратегії та тактики протидії криміналу у тому числі із залученням сучасних високих технологій", – каже т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитро Загарія.

Міський голова Львова Андрій Садовий вручив від громади міста подяки найкращим поліцейським та одноразову матеріальну допомогу у розмірі 5 тис грн.

"Кожен, хто йшов працювати в поліцію мав велике покликання служити, бути корисним, допомагати простим людям. Велике прохання до вас, щоб ця світла мета, яка була у вас у молоді роки, не була затьмарена умовами праці, життя, ситуацією в нашій країні. Тримайте її чистою. Все минає дуже швидко, а так, як може мучити власна совість, ніщо мучити не буде. Я би дуже хотів, щоб ви дивились в очі з високо піднятою головою, щоб ви були свідомі того великого обов'язку, який є на ваших плечах, і того покликання – служити людям, віддавати себе і захищати. Коли є складно, коли є біда, дзвонять в поліцію і мають велику надію на допомогу. Будьте гідними тої великої відповідальності, яку ви маєте", - зазначив Андрій Садовий.

За сумлінне виконання службових обов'язків з нагоди 1-ої річниці створення Національної поліції України від громади Львова подяками нагородили 10 поліцейських у різних званнях. Поліцейським Львівщини, які перебували у зоні проведення АТО вручили посвідчення учасників бойових дій.

Зараз ви читаєте новину «Кращим поліцейським міста вручили по п'ять тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі