пʼятниця, 05 травня 2017 17:48

Колишній випускник школи заперечив, що топтався на прапорі

Колишній випускник школи заперечив, що топтався на прапорі

20-річний Микола Оземблівський з селища Турбів Липовецького району Вінниччини категорично спростовує, що поглумився над державним прапором школи, у якій навчався.

"Мої друзі — свідки. Прапор не топтали його. Товариш каже: "Давай знімемо його". Так і зробили. Помахали ним, а вчепити назад не змогли. То вирішили покласти біля дверей школи. Потім пішли додому. Нащо ми його знімали, досі не розумію. Не обдумали, але висновки вже зробили" - каже Gazeta.ua Микола Оземблівський.

Натомість учні 5-го класу бачили, як хлопець топтав прапор. Але не наважились зробити зауваження.

"Вже наступного дня діти розповіли про це мені. Якраз завгосп приніс пожмаканий прапор. Його знайшов сторож у чагарнику, - говорить заступник директора з виховної роботи Людмила Лукаш. - Потім ми звернулися у поліцію. В теперішній час це верх цинізму. І про совість, і людяність тут мова не йде. Як можна було дістати прапор, не уявляю. Він висів високо над дверима. Наш завгосп брав драбину аби вчепити новий стяг".

У школі пошили новий прапор. Старий стяг випрали, підшили і сховали у шафу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ваш прапор - ганчірка" - мер міста виявився сепаратистом

У селищі Турбів Липовецького району Вінниччини у кущах знайшли порваний прапор України.

Його зняли з даху місцевої школи. Потоптали і викинули в чагарники.

Зараз ви читаєте новину «Колишній випускник школи заперечив, що топтався на прапорі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі