субота, 20 квітня 2024 20:26

Знайшли авто підозрюваних у нападі на патруль поліції на Вінниччині: що було всередині

Знайшли авто підозрюваних у нападі на патруль поліції на Вінниччині: що було всередині
У Гайсинському районі на Вінниччині вночі проти 20 квітня двоє чоловіків розстріляли поліцейських. Фото: Нацполіція

У Вінницькій області знайшли автомобіль підозрюваних у нападі на патруль поліції.

Самих нападників продовжують розшукувати. Про це в ефірі телемарафону повідомив керівник Вінницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Олексій Рихлюк.

"На території Вінницької області виявили транспортний засіб, на якому переміщувалися підозрювані. Також на тому місці виявили певні боєприпаси, які належать до військового майна", - розповів керівник прокуратури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розстріл поліцейських: у Сухопутних військах підтвердили, що на відео їхні військові

За словами Рихлюка, наразі на території Вінницької та суміжних областей проводиться низка слідчих та розшукових дій, щоб встановити місцеперебування підозрюваних.

"Дані особи є військовослужбовцями ЗСУ", - додав він.

У Гайсинському районі на Вінниччині вночі проти 20 квітня двоє чоловіків розстріляли поліцейських. Від отриманих травм один правоохоронець загинув, інший отримав поранення.

Після цього на території Вінницької та Одеської областей розпочали поліцейську операцію. У мережі публікують відео, де видно, що підозрювані були у військовій формі.

Зараз ви читаєте новину «Знайшли авто підозрюваних у нападі на патруль поліції на Вінниччині: що було всередині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі