неділя, 14 травня 2017 13:58

Киянина арештували за сепаратистську діяльність

Киянина арештували за сепаратистську діяльність
Фото: news.meta.ua

Жителю Києва повідомили про підозру у замаху на посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, здійсненому 10 травня в Рівному.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області.

Підозрюваний організував спробу проведення 10 травня несанкціонованого мітингу в Рівному із залученням до цього групи осіб за винагороду.

"І хоча "псевдоакцію" було одразу припинено правоохоронцями спільно із місцевими активістами, дану подію того ж дня використала низка російських ЗМІ для формування у громадян негативної думки та ставлення до України, зокрема до її державних структур", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ затримало програміста, який працював на сепаратистів

В учасників акції вилучили плакати та листівки під гаслами "Ровенская Республика", "Бурштин – надбання Рівненської народної республіки" та інші.За ініціативи прокуратури до підозрюваного суд застосував запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави.

У цьому кримінальному провадженні триває досудове розслідування.

Співробітники СБУ затримали чергову сепаратистку-військовослужбовця у Львові. Солдат ЗСУ пропагувала сепаратистські ідеї в російських соціальних мережах.

Зараз ви читаєте новину «Киянина арештували за сепаратистську діяльність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі