четвер, 27 липня 2023 16:36

Начальник ТЦК бив битою військового. ЗМІ показали відео, а ДБР порушило справу

Державне бюро розслядувань заявило про викриття керівників Рівненського обласного й районного територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, які побили військового і знущалися з нього.

Про це повідомив сайт ДБР.

Автор: dbr.gov.ua
  Керівнику обласного ТЦК оголосили про підозру у перевищенні військовою службовою особою влади чи службових повноважень, вчинених в умовах воєнного стану
Керівнику обласного ТЦК оголосили про підозру у перевищенні військовою службовою особою влади чи службових повноважень, вчинених в умовах воєнного стану

За даними слідства, полковник і підполковник дізналися, що водій стрілецької роти має намір доповісти про порушення.

"Керівник Рівненського обласного ТЦК сам бив військовослужбовця, в той час, як керівник районного ТЦК усе це знімав на телефон", – пише ДБР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандального одеського воєнкома відправили в ізолятор. Застава – 150 мільйонів

"Під час проведення "виховних заходів" в хід пішла бита. Посадовці також змушували потерпілого ставати навколішки та вимолювати пробачення", – повідомили правоохоронці.

Видання "Українська правда" повідомило, що керівника Рівненського обласного ТЦК звати Сергій Луцюк.

Автор: pravda.com.ua
  За даними ЗМІ, йдеться про керівникаа Рівненського обласного ТЦК Сергія Луцюка
За даними ЗМІ, йдеться про керівникаа Рівненського обласного ТЦК Сергія Луцюка

Опублікували відео.

На відео керівник ТЦК говорить із військовим про наркотики.

Другий зізнається, що його спіймали з амфетаміном правоохоронці, й тепер один із них вимагає дістати компромат на керівництво ТЦК або допомогти викрити їх на корупційних схемах.

Увага! Ненормативна лексика!

У керівника Рівненського районного ТЦК вилучили вісім пакетів із білою речовиною, яка може бути амфетаміном, знаряддя для вживання наркотичних речовин. Посадовцю оголосили про підозру у незаконному зберіганні психотропних речовин з метою збуту у великих розмірах.

Керівнику обласного ТЦК оголосили про підозру у перевищенні військовою службовою особою влади чи службових повноважень, вчинених в умовах воєнного стану.

Цього тижня президент Володимир Зеленський повідомив про перевірки ТЦК, які показали невтішні результати.

Минулого вівторка заарештував колишнього начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгена Борисова, якого підозрюють у незаконному збагаченні на понад 151 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Начальник ТЦК бив битою військового. ЗМІ показали відео, а ДБР порушило справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі