понеділок, 29 квітня 2024 23:22

Внаслідок ракетного удару по Одесі загинув проректор МГУ

Внаслідок ракетного удару по Одесі загинув проректор МГУ
Російська ракета вбила проректора Міжнародного гуманітарного університету Бориса Васильєва. Фото: МГУ

Проректор Міжнародного гуманітарного університету Борис Васильєв загинув внаслідок російської ракетної атаки по Одесі 29 квітня.

Відповідну інформацію підтвердили джерела 24 Каналу в МГУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Били по цивільних об'єктах і людях: показали наслідки російських ударів по Одесі та Харкову

За останніми даними, через атаку четверо людей загинули, 32 людини поранені, 25 з них знаходяться у медзакладах. Однією з постраждалих є дівчинка, якій немає й 5 років – вона у край важкому стані.

Також під час атаки було поранено ексрегіонала та президента Національного університету "Одеська юридична академія" Сергія Ківалова. Він отримав осколкове поранення правого стегна. У 2013 році Володимир Путін нагородив Ківалова медаллю Пушкіна "За великий внесок у збереження й популяризацію російської мови й культури за кордоном". Тоді ж нагороду отримали й відомі зрадники Олег Царьов та Вадим Колесніченко.

29 квітня російські терористи вдарили по цивільній інфраструктурі Одеси. Зокрема, горів палац Одеської юридичної академії. Вогонь охопив більш як 600 квадратних метрів. Пожежники вже ліквідували масштабну пожежу мансардного поверху.

Зараз ви читаєте новину «Внаслідок ракетного удару по Одесі загинув проректор МГУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі