пʼятниця, 25 серпня 2023 12:32

Жінка втопила у кар'єрі двох своїх синів

Жінка втопила у кар'єрі двох своїх синів
Трагедія сталася у селі Сопачів. Фото: Gazeta.ua

На Рівненщині жінка втопила двох малолітніх синів у водоймі місцевого кар'єру.

Трагедія сталася у селі Сопачів, передає Рівненська обласна прокуратура. Правоохоронці затримали 42-річну жительку Вараського району, яка 23 серпня, перебуваючи зі своїми синами 7 та 6 років на водоймі, вирішила втопити власних дітей.

"Старшого сина вона із застосуванням сили занурила у воду і утримувала до моменту, поки він не припинив пручатися. Вийшовши на берег вона узяла за руку молодшого сина та повела його до дерев'яного помосту, під яким була значна глибина. Жінка штовхнула дитину в воду, знаючи, що та не вміє плавати", – йдеться у повідомленні.

Невдовзі до водойми прибіг 37-річний батько: одного із синів він зумів дістати самотужки. На жаль, реанімаційні заходи не дали результату й хлопчик помер. Іншу дитину дістали вже водолази.

Із жінкою поспілкувалися слідчі із залученням профільних спеціалістів. У скоєному вона зізналася. Їй повідомили про підозру в умисному вбивстві дітей. Затримана зараз перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експоліцейський влаштував смертельну стрілянину в байкерському барі

Староста села Сергій Бойко, який допомагав реанімувати дитину, розповів, що жінка вела себе неадекватно:

"Вона сиділа, тупо посміхалася. Видно, що геть поїхав дах. Ми її просили: скажи, де друга дитина? Вона не казала спочатку. Потім розповіла, що кинула його далі".

Мати дітей до грудня 2022 року працювала вчителькою англійської мови у місцевому ліцеї. Вона звільнилась звідти, заявивши, що не може працювати, бо "нема сил із усім цим упоратися".

6-річний Михайло та 7-річний Даниїл цієї осені мали йти до першого класу цього ліцею.

У Закарпатській області трирічна дитина вдарила однорічну сестру молотком по голові та вбила. Батька доньок засудили за неналежне виконання батьківських обов'язків до 850 грн штрафу.

Зараз ви читаєте новину «Жінка втопила у кар'єрі двох своїх синів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі