понеділок, 14 травня 2018 17:55

Гої для них не люди - мер міста спричинив скандал антисемітською промовою

Гої для них не люди - мер міста спричинив скандал антисемітською промовою
Події останніх чотирьох років Володимир Москаль назвав "спектаклем москвинсько-жидівської влади, який забирає життя найкращих і найжертовніших синів України".

Мережу сколихнув виступ міського голови міста Сколе на Львівщині Володимира Москаля із низкою антисемітських заяв.

Відеозапис із заявами Володимира Москаля опублікував на Facebook голова Українського єврейського комітету Едуард Долінський.

Повний запис його виступу перед членами націоналістичних організацій був опублікований на YouTube ще 1 грудня 2017 року.

Події останніх чотирьох років Володимир Москаль назвав "спектаклем москвинсько-жидівської влади, який забирає життя найкращих і найжертовніших синів України".

Посилаючись на неназвані документи та історика Володимира В'ятровича, мер Сколе стверджував, що євреї становили більшість у владі держав Варшавського договору.

"Після приходу большевиків у владі від 70-90% становили євреї, які із нищівною захланністю знищували нації і народи", – заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представниця "Правого сектору" пояснила своє висловлювання про "жидів"

Він додав, що єврейських дітей з 10 років навчають визначати і знищувати своїх ворогів. При цьому посилався на книги "Мафія і Україна" Павла Штепи і "виписки із Кабали і Тори".

"Багато місця в цих працях приділено смерті гоїв. Гоями вони вважають всіх, крім юдеїв. Усіх християн, арабів, буддистів та інших вірувань. Для них це не люди. Вони чітко йдуть до всесвітнього панування і формують політику космополітизму і лібералізму. Суть цих політик – знищити всі нації. Залишити політичну націю, змішати всіх людей докупи. Щоб була одна нація, без коріння і історії", – розповідав мер Сколе.

"Ще Генрі Форд видав геніальну фразу - Ізолюйте п'ятдесят найбагатших жидів – і війн у світі не буде ніколи. Генрі Форд – це постать потужна!", – пояснив чиновник. Також він додав, що перебіг Другої світової війни визначило "світове жидівство", яке підтримало Сталіна.

Раніше міський голова Сколе Володимир Москаль виступив з ініціативою встановити шибеницю для хабарників у центрі міста.

Зараз ви читаєте новину «Гої для них не люди - мер міста спричинив скандал антисемітською промовою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі