вівторок, 23 серпня 2016 17:34

Рік роботи львівської поліції у цифрах
13

23 серпня, виповнюється рік від дня присяги патрульної поліції у Львові. Керівництво львівської поліції відзвітувало у цифрах про перший рік роботи: у львівській поліції працює 745 патрульних. Щоденно на зміну заступає 140-150 осіб. За рік роботи львівська поліція прийняла понад 150 тисяч викликів на лінію 102. З них майже 54 тис. – правопорушення, які самостійно виявили патрульні. Оформили 6 273 ДТП та розкрили 334 кримінальні провадження. Львівська поліцейські наклали штрафів на загальну суму майже 27 млн грн., наразі сплачено 19,6 млн грн. Двічі застосовували вогнепальну зброю. Середній час прибуття патрульних на місце події – 9 хвилин. З лав поліції за рік звільнилися лише 31 людина, усі – за власним бажанням. 18 патрульних притягли до дисциплінарної відповідальності за скаргами громадян.

Вранці львівські патрульні розпочали робочий день з урочистого шикування. Усім особовим складом вони вдруге прийняли присягу на вірність українській державі. Святкування першого дня народження патрульної поліції у Львові провели на площі перед пам'ятником Шевченкові. Провели майстер-класи для жінок із самозахисту, шкільні офіцери вчили дітей дорожніх правил, роздавали кульки і солодощі. На сцені виступали місцеві зірки та самі ж талановиті поліцейські.

Зараз ви читаєте новину «Рік роботи львівської поліції у цифрах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі