четвер, 21 вересня 2017 13:02

Генпрокуратура назвала причину обшуків у міськраді Полтави

Генпрокуратура назвала причину обшуків у міськраді Полтави
Правоохоронці шукали в полтавській міскраді докази відмивання бюджетний грошей. Фото: ТВ Центр

Високопосадовців міста Полтави підозрюють в участі у шахрайських схемах по відмиванню грошей. А саме при виділенні коштів управлінню житлово-комунального господарства. З цієї причини правоохоронці вчора обшукували деякі кабінети міської ради.

Відповідну інформацію оприлюднила Генеральна прокуратура України.

Слідчі вважають, що керівники міськради зловживали службовим становищем і привласнювали бюджетні гроші впродовж 2016-17 років. Ймовірно, гроші переказували на рахунки фіктивних підприємств.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Килими з доларів, золото та ікони - прокуратура влаштувала нові обшуки у справі Януковича

Крім того, у прокуратурі зазначили, що обшуки проводили не лише в приміщенні міськради, але також в офісах комерційних структур, в житлі та автівках фігурантів справи.

20 вересня кілька сотень правоохоронців обшукали кабінети міського голови Полтави Олександра Мамая, його першого заступника Михайла Шевченка, заступників мера Андрія Ляміна та Наталії Сук, секретаря міськради Оксани Деркач. В постанові на обшук йшлося про підприємства "Будгарант-7" та "Управління механізації будівництва №23". Саме ці організації постійно виграють тендери на ремонт доріг у Полтаві.

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура назвала причину обшуків у міськраді Полтави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі