середа, 20 вересня 2017 11:04

У Полтаві обшукують міську раду та кабінет Мамая

У Полтаві обшукують міську раду та кабінет Мамая
Поліція обшукує кабінет Наталії Сук - заступника міського голови Полтави. Фото: poltava.to

Із 7:30 ранку тривають обшуки в будівлі міської ради Полтави. Генпрокуратура та Департамент захисту економіки нацполіції працюють в кабінетах мера Полтави Олександра Мамая, його першого заступника Михайла Шевченка, заступника мера з питань ЖКГ Андрія Ляміна, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Наталії Сук, секретаря міськради Оксани Деркач.

Про це повідомило видання "Полтавщина".

Станом на 10 годину на робочих місцях були тільки Наталія Сук та Михайло Шевченко.

Причини та результати обшуків правоохоронці не коментують. Але відомо, що вони діють на підставі ухвали Печерського райсуду міста Києва. В документі зазначено, що посадовці міськради у 2016-17 роках витрачали гроші на підприємства "Будгарант-7" та "Управління механізації будівництва №23". Саме ці організації постійно виграють тендери на ремонт доріг у Полтаві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАБУ затримало депутата Київради за привласнення землі

Крім того, людей у формі та зі зброєю помітили по вулиці Олеся Гончара, в районі Першої міської лікарні. Депутат міськради Олександр Шамота припускає, що там теж відбуваються обшуки помешкань керівників міськради та виконкому.

У серпні правоохоронці проводили обшуки у міськраді Запоріжжя. Виявили там засоби для прослуховування. Підозрюють, що через них збирали службову інформацію і передавали її третім особам. Також знайшли несертифіковані засоби відеоспостереження.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві обшукують міську раду та кабінет Мамая». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі