понеділок, 21 лютого 2022 16:51

Генконсульства РФ у двох містах України припинили прийом громадян

Генеральні консульства Російської Федерації в Одесі та Львові припинили прийом громадян через брак працівників.

Причиною зазначили "тимчасову оптимізацію штату дипмісії", йдеться на офіційному сайті генконсульства.

"У зв'язку зі складною епідеміологічною обстановкою, а також тимчасовою оптимізацією штату генерального консульства РФ, яка зроблена за аналогією з діями низки західних країн, запис на прийом припинено. Видача готових документів здійснюватиметься відповідно до чинного розкладу", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Приймемо мільйони людей: Львів готовий до можливого нападу РФ

Автор: odessa.mid.ru
 

У термінових випадках рекомендують звертатися до консульського відділу посольства Росії в Києві.

Про поновлення повноцінного функціонування консульство обіцяє повідомити додатково.

Також у консульстві нагадали, що 8 березня в дипмісії вихідний.

Міністерства закордонних справ низки країн на тлі побоювань повномасштабного вторгнення військ Росії закликали своїх громадян терміново залишити Україну.

Співробітники посольства США в Україні, які залишилися працювати, переїхали до Львова. Греція також заявила про скорочення посольства у Києві до мінімуму. Водночас країна посилить штат генерального консульства у Маріуполі. Посольство Британії тимчасово переміщують з Києва до Львова у зв'язку з побоюваннями нової агресії Росії проти України.

Частина персоналу посольства Литви переїжджає до Львова. Водночас у Києві залишаться дипломати, присутність яких необхідна для виконання основних функцій дипмісії

Зараз ви читаєте новину «Генконсульства РФ у двох містах України припинили прийом громадян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі