вівторок, 22 березня 2016 17:12

Фермер переїхав робітника трактором на смерть

У селі Березівка Чернівецького району вчора поховали 70-річного Василя Кучера. Його переїхав місцевий фермер 61-річний Микола Ткач своїм трактором з причепом.

"Фермер попросив чоловіка допомогти перевезти шифер. Він у нього час від часу підробляв. Агроном їхав у тракторі, а робітник на причепі. Коли вже під'їжджали до подвір'я, пенсіонер спіткнувся і впав під колеса причепу" - розповів Gazeta.ua Вадим Кобзар з прес-служби обласної поліції.

Автор: надане прес-службою ГУ НП у Вінницькій області
 

Чоловік помер відразу від травм шиї та грудей. Від переляку фермер загорнув тіло у ряднину і поклав у багажник машини. Викинув у лісосмузі сусіднього села Політанки Шаргородського району. Труп знайшов місцевий механізатор, який обробляв поле. Він і викликав поліцію.

"Мабуть через шок фермер не знав, що творить. Всі ж люди бачили і чули, як він Василя шукав, щоб поміг йому. Вони пішли разом. Обіцяв за роботу привезти дров аби обігрів хату до квітня. Вася йому свій пай віддав в оренду. Той йому якщо не грішми, то продукцією віддавав" - говорить сільський голова Анатолій Семенюк.

Фермер спочатку не зізнався у злочині. Говорив, що не бачив загиблого кілька днів. Лише під тиском доказів зізнався, що сталося.

"Оперативники виявили сліди крові навпроти хати фермера. Вони були присипані землею. Сліди крові побачили і на причепі, і в багажнику машини" - додає Кобзар.

Каже, фермер шкодує і кається. Тіло викинув, бо злякався тюрми. Його можуть ув'язнити на 8 років.

Зараз ви читаєте новину «Фермер переїхав робітника трактором на смерть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі