пʼятниця, 25 січня 2019 13:52

Евакуювали під'їзд: у 9-поверхівці прогримів вибух

Евакуювали під'їзд: у 9-поверхівці прогримів вибух
Евакуювали цілий під'їзд: у дев'ятиповерхівці прогримів вибух. Фото Національної поліції Львова.

Ввечері 24 січня у Львові в підвалі багатоповерхівки на вулиці Патона, 27 прогримів вибух.

"Попередньо встановлено, що сантехнік, 37-річний львів'янин у підвальному приміщенні проводив технічні роботи, під час яких стався вибух. Його доставили до медичного закладу", - ідеться у повідомленні прес-центру Національної поліції.

Постраждалого госпіталізували до опікового відділення 8 міської клінічної лікарні. Чоловік отримав опіки обличчя, рук, колінних суглобів і дихальних шляхів. Зараз його життю нічого не загрожує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік відбився від ромів-злодіїв саперною лопаткою

Голова Залізничного району Львова Ірина Джурик запевнила, що загрози обвалення несучих стін будинку немає. Вибух пошкодив підвал, водопровід і підлогу квартири на першому поверсі.

"Проводили ремонтні роботи з опалення в підвалі будинку. Вибухнула ємність із невідомою речовиною, у результаті чого виникла пожежа, пошкоджені 7 перегородок у підвалі. Завдано шкоди квартирі на першому поверсі", - розповідає Ірина Джурик.

Жителів 9-поверхівки евакуювали. Емність із невідомою сумішшю, що вибухнула, пожежники дістали з підвалу. Проводиться розслідування. Поліція вирішує питання про відкриття кримінального провадження.

На Миколаївщині 2 братів врятували родину з палаючого автомобіля, який потрапив у ДТП.

Зараз ви читаєте новину «Евакуювали під'їзд: у 9-поверхівці прогримів вибух». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі