вівторок, 23 січня 2018 22:56

Чоловік вчинив самогубство після зупинки патрульними

Чоловік вчинив самогубство після зупинки патрульними
Чоловік вчинив самогубство після його зупинки патрульними поліцейськими.Уніан

У Кривому розі, 22 січня, чоловік покінчив з життям після його зупинки патрульними поліцейськими.

Про це написала на своїй сторінці в Facebook прес-служба патрульної поліції міста

Повідомляється , що патрульні зупинили вантажний транспортний засіб DAF, через порушення його водієм вимоги дорожнього знаку 3.21 "В'їзд заборонено".

"Під час перевірки документів, було встановлено, що водій позбавлений права керування транспортним засобом. У патрульних виникла підозра, що посвідчення на право керування транспортним засобом, яке було пред'явлено водієм , є несправжнім і має ознаки підробки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульні розповіли, чому в Україні так часто порушують ПДР

Правоохоронці відправились до свого патрульного автомобіля для складання протоколу, у цей час водій замкнувся у кабіні вантажівки. Коли патрульні підійшли, щоб ознайомить чоловіка з адміністративними матеріалами, то виявили, що водій замкнений в машині і не подає ознак життя, а його шия була обмотана ремнем. Поліцейські негайно вжили заходи, а саме: вибили праве бокове вікно і почали надавати першу медичну допомогу. Врятувати чоловіка не вдалося, карета швидкої допомоги,яка приїхала на виклик, констатувала смерть чоловіка.

Раніше троє патрульних протягом 6 годин катували водія на одному з постів Запоріжжя.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік вчинив самогубство після зупинки патрульними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі