понеділок, 28 січня 2019 17:06

Батько побив 6-річного сина до невпізнанності

Автор: facebook
  Вінниччина: батько відгамселив 6-річного сина доневпізнанності
Вінниччина: батько відгамселив 6-річного сина доневпізнанності

6-річний житель села Велике Козятинського району, що на Вінниччині потрапив до лікарні з черепно-мозковою травмою, а на голові проявились підшкірні гематоми. На обличчі були такі гематоми, що він навіть не міг відкрити очі.

За попередньою версією, його побив батько.

"Він поки не зізнається. Каже, що коли виходив з дому, він був здоровим, а коли повернулися, то застали його з травмами та гематомами. Але такі травми він не міг собі заподіяти. Швидше за все, хтось із дорослих приклав до нього руку. Слідчі опитують. Батько насправді віз сина до лікарні. Ніхто його з потягу не знімав. Саме лікарі повідомили поліцію про стан дитини", - говорить Ірина Добровольська з прес-центру Нацполіції у Вінницькій області.

Обстеження хлопчика показали, що у нього закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, масивна підшкірна гематома на голові, гематоми потиличної кістки, параорбітальна гематома зліва, множинні гематоми на тулубі та кінцівках.

Автор: facebook
  Вінниччина: батько відгамселив 6-річного сина доневпізнанності
Вінниччина: батько відгамселив 6-річного сина доневпізнанності

Натомість прес-служба прокуратури у Вінницькій області повідомила нові подробиці інциденту, під час якого дитина отримала травми. 26 січня батько побив свого сина, з яким він їхав у приміському потязі.

Пасажири, які побачили хлопчика у такому стані, не залишились байдужими. У Козятині його зняли з потягу і відправили до райлікарні. Зараз дитину лікують у Вінницькій обласній дитячій клінічній лікарні.

Дитина проживає з рідним батьком та його цивільною дружиною.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за фактом побиття хлопчика. Вирішують питання про оголошення про підозру батькові дитини. За таке він може отримати 5 років тюрми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дихала з хрипами, обличчя було синюшне"

На Вінниччині наклав на себе руки 15-річний підліток Артем Ателін, який проживав разом із опікунами. Хлопця узяли під опіку від самого народження разом із його матір'ю, яку позбавили батьківських прав через психічний стан.

Його знайшли у сараї повішеним після того, як з ним поговорили учитель і працівник соцслужби.

Зараз ви читаєте новину «Батько побив 6-річного сина до невпізнанності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі