понеділок, 08 квітня 2019 14:25

У Ковалівці попрощаються із бухгалтером сільради

У Ковалівці попрощаються із бухгалтером сільради
9 квітня у Ковалівці попрощаються з бугалтером сільради Нелею Присяжнюк. Фото: sakhalife

7 квітня в Ковалівці померла бухгалтер сільської ради Неля Присяжнюк. Жінці було 58 років, на посаді вона працювала 37 років.

Донька померлої Надія розповіла "Газеті" про матір.

"У суботу ввечері вона навідалася до нас, виглядала цілком здоровою. Мала проблеми з тиском, але була мужньою жінкою і все зносила на ногах. Наступного ранку прокинулася, як завжди, рано-вранці, пішла на кухню готуватися до сніданку, заварила собі чаю. Коли мій брат Андрій зайшов до неї у кімнату, побачив її вже мертвою, смерть була раптовою", - каже Надія.

"Мама була жайворонком, прокидалася з першими півнями й одразу починала порядкувати. Були в неї і хобі, займалася господарством. Найбільше любила доглядати кроликів,розводила їх для душі. Любила робити випічку, у вільний час готувала рулети та пироги", - продовжує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому в Ковалівці закриють терапевтичне відділення

"Неля була дуже відповідальна, спокійна та надійна людина. В суботу в нас був робочий день. Неля була, як завжди, життєрадісна та жвава. Нічого не віщувало біди. А вже наступного дня її не стало", - додає Світлана Миколаївна, колега.

У Надії Присяжнюк залишилися донька Надія, син Андрій, двоє онуків.

Похорон відбудеться 9 квітня в Ковалівці.

Свято-Покровський храм у Ковалівці проведе в неділю, 13 квітня, чин Соборування.

Зараз ви читаєте новину «У Ковалівці попрощаються із бухгалтером сільради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають