пʼятниця, 07 червня 2019 16:20

Жителька Розсошенців стала лауреатом премії "Диво-дитина 2019"

Жителька Розсошенців стала лауреатом премії "Диво-дитина 2019"
Жителька Розсошенців стала лауреатом премії "Диво-дитина 2019". Фото: gromada.org

30 травня в Києві відбулася церемонія нагородження XI Всеукраїнської премії "Диво-дитина 2019". Її лауреатом стала 14-річна Дарина Мосієнко - жителька Розсошенців, чемпіонка України, бронзовий призер чемпіонату Європи, член дорослої збірної України з шашок, кандидат у майстри спорту.

Про це "Газеті" стало відомо з сайту Щербанівської ОТГ.

Дарина грає в шашки з 5 років.

"Зіграла в шашки з бабусею, потім зі мною. Я побачив, що вона не просто їх пересуває, а дійсно думає. У 6 років Дарина почала відвідувати тренування. Тоді й перші змагання були. Їх програла, але руки не опустила", - розповів Сергій Мосієнко, батько дівчинки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школярі відмовилися від квітів - зібрали кошти на лікування першокласника

Дарина отримала сертифікат на 3 тис. грн за високі досягнення у спорті.

"Премію планую витратити на підготовку до чемпіонату світу з шашок. Хочу побажати всім, хто досягає висот, у своїх починаннях ніколи не боятися, вірити у власні сили та бути готовим до перемоги!" - каже Дарина.

Американська кіноакадемія оголосила нові деталі щодо проведення наступної премії "Оскар-2020". 9-та церемонія вручення "Оскар-2020" відбудеться 9 лютого 2020 року.

Зараз ви читаєте новину «Жителька Розсошенців стала лауреатом премії "Диво-дитина 2019"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають