четвер, 28 березня 2019 13:10

У Щербанівській ОТГ організують централізований вивоз сміття після толок

У Щербанівській ОТГ організують централізований вивоз сміття після толок
Щербанівська сільрада організує вивіз сміття з толок. Фото: facebook

У Щербанівській громаді під час загальної толоки сміття вивозитимуть централізовано.

Про це на офіційній сторінці Щербанівської ОТГ повідомляє прес-служба громади.

"До уваги мешканців, депутатів, керівників підприємств та установ Щербанівської ОТГ! Ми можемо зробити диво власними руками. Для цього необхідно взяти участь у проведенні толоки на території нашої громади", - йдеться в повідомленні.

Як пояснила прес-секретар Щербанівської громади Оксана Гурцева, сільська рада організує плановий вивіз сміття. Але лише зібраного під час організованих толок.

"Організатори спільних прибирань мають повідомити про час та місце толоки. Ми надамо транспорт для вивезення твердих побутових відходів. Але це не значить, що ми вивозитимемо сміття від мешканців. Мова не йде про вивіз негабаритних відходів, на кшталт обпиляних дерев, і сміття з приватних домогосподарств", - наголосила Оксана Гурцева.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Щербанівській громаді збирають толоки

Учасників толок просять заздалегідь подбати про компактне пакування сміття та його зручне для автотранспорту розміщення.

Мешканці села Тростянець Полтавського району садили ліс. Кошти, які мали б їм заплатити, віддадуть на лікування онкохворого 7-річного Артема Могили зі Щербанів.

Зараз ви читаєте новину «У Щербанівській ОТГ організують централізований вивоз сміття після толок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають