пʼятниця, 24 травня 2019 15:34

У Розсошенській гімназії відлунав останній дзвоник - фото
15

У Розсошенцях відсвяткували останній дзвінок
Фото: Ярослава Фоніна
У Розсошенцях відсвяткували останній дзвінок
Катерина Невідома
Олена Лов’ягіна
У Розсошенцях відсвяткували останній дзвінок

24 травня у Розсошенській гімназії Полтавського району відсвяткували останній дзвоник.

Журналіст "Газети" відвідав захід.

Свято розпочалось о 9:30. Сцену облаштували на майданчику перед центральним входом у гімназію. Навколо неї розташувалися класи. 97 учнів отримали грамоти та подяки за особливі успіхи в навчанні. Переможцям олімпіад дали грошові винагороди - по 300 грн.

Учні вдягли вишиванки та білі блузи. На першокласниках - білі банти. Від радянської форми школа відмовилася декілька років тому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні в українських школах лунає останній дзвоник (фото)

Цього року в школі 19 випускників, медалістів немає.

"Випускний святкуватимемо в кафе, але ще не вирішили, де саме. Зараз усі думки про ЗНО. Готувалася до нього сама. Не купувала жодної книжки, всю інформацію шукала в інтернеті. Перше ЗНО з української мови вже здала, наче нормально. Ще лишилося здати історію й біологію. Вступатиму на вчителя у наш ПНПУ", - розповіла випускниця Надія Роман.

У всіх школах і університетах скоро будуть проходити випускні бали. Одне з головних питань для дівчат - що одягти, щоб вразити інших. Українські дизайнери підтверджують, що завдання з кожним роком стає важчим, тому що з'являється все більше різноманітних моделей суконь.

Зараз ви читаєте новину «У Розсошенській гімназії відлунав останній дзвоник - фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають