пʼятниця, 31 травня 2019 13:30

У Полтавському районі лікарям доплачуватимуть із місцевого бюджету - фото
5

В Полтавському районі лікарям доплачуватимуть з місцевого бюджету
Фото: Вадим Патик
В Полтавському районі лікарям доплачуватимуть з місцевого бюджету
В Полтавському районі лікарям доплачуватимуть з місцевого бюджету
В Полтавському районі лікарям доплачуватимуть з місцевого бюджету
В Полтавському районі лікарям доплачуватимуть з місцевого бюджету

31 травня відбулося друге пленарне засідання 22-ї сесії Полтавської районної ради. Внесли зміни у програму соціально-економічного розвитку, виділили 2 млн грн на доплату лікарям та говорили про ОТГ.

"Ці питання були винесені на друге пленарне засідання, бо потребували доопрацювання. Сьогодні виділили кошти на необхідні проекти. На ремонти шкіл. Я ініціював виділення фінансів на ремонт школи у Тахтауловому. Там сильно протікав дах, потрібно було робити поточний ремонт. На це виділили 320 тисяч гривень. 539 тисяч - на встановлення освітлення на вулицях населених пунктів району. З районного бюджету збираємось виділити 4 мільйони на ремонт школи в Супрунівці.", - розповів заступник голови Полтавської районної ради Олексій Івженко.

Виділили гроші й на ремонт реанімаційного відділення районної клінічної лікарні та на доплату лікарям.

"2 мільйони 700 тисяч гривень витратимо на капітальний ремонт відділення в районній клінічній лікарні. Ще близько 500 тисяч виділиkf Щербанівська ОТГ. У перспективі плануємо придбання нового обладнання. В Абазівці за мільйон відремонтують дах приміщення, де розташована амбулаторія. З бюджету доплатимо медичному персоналу в районній лікарні та сільських амбулаторіях. Під це заклали 2 мільйони гривень. Крім того, ще 200 тисяч, щоб постраждалі люди могли безкоштовно робити МРТ", - розповів голова Полтавської райради Михайло Кононенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Скороходівській громаді збудували нову амбулаторію

Говорили депутати й про створені об'єднані територіальні громади.

"30 червня вже можна проводити вибори в новоствореній Новоселівськії громаді. Виберуть голову та депутатський корпус. 1 липня громада буде повноцінною. Це вже шоста ОТГ в районі. На прямі фінансові стосунки з державою вона перейде з 1 січня й вестиме господарську діяльність самостійно. На сьогодні сформована Абазівська об'єднана громада. Скоро до Центральної виборчої комісії надійдуть документи про призначення там виборів", - розповів голова Полтавської районної державної адміністрації Ігор Карімов.

На ремонт двох шкіл у Коломацькій ОТГ витратять 7,5 млн грн. Відремонтують заклади в селах Коломацьке та Василівка.

Зараз ви читаєте новину «У Полтавському районі лікарям доплачуватимуть із місцевого бюджету - фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають