пʼятниця, 22 лютого 2019 18:11

У мікрорайоні "Садовий" облаштували вуличне освітлення
3

Мешканці мікрорайону "Садовий"  облаштовують вуличне освітлення
Фото: Facebook
Мешканці мікрорайону "Садовий"  облаштовують вуличне освітлення
Мешканці мікрорайону "Садовий"  облаштовують вуличне освітлення

Мешканці мікрорайону "Садовий" на вул. Перспективна, 2, разом із керуючою компанією "Добробут-Полтава" облаштували вуличне освітлення біля багатоповерхівки.

"Компанія надала два ліхтарі. А жителі оплатили допоміжні матеріали та сам монтаж. Придбали фотореле за 300 гривень, дюбелі, стрічку та інші будматеріали — майже 200 гривень, за роботу майстрів віддали 300. Усього витратили майже 800 гривень, - розповів Олександр Овсій, активіст будинку. - Ліхтарі встановили на стінах біля першого та третього під'їзду".

Місцеві жителі також збираються доукомплектувати біля будинку дитячий павільйон із лавами. Вже зварили металевий каркас та забетонували його.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Розсошенцях завершився пам'ятний турнір із міні-футболу: показали яскраві фото

"Лишилося оздобити павільйон і лавочки деревом. Але це будемо це робити, коли потепліє. Зібрали 48 тисяч гривень із сусідів. Також хочемо обгородити спортивний майданчик. Купили за 5,5 тисячі гривень огорожу. Хочемо, щоб на прибудинковій території було красиво та комфортно", - додав Овсій.

19 грудня у селі Розсошенці у мікрорайоні "Садовий" на вулиці Перспективній, що в Полтавському районі, відкрили дитсадок. Його назвали "Яблунька".

Зараз ви читаєте новину «У мікрорайоні "Садовий" облаштували вуличне освітлення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають