вівторок, 05 лютого 2019 09:03

Стартував турнір за Зимовий кубок Пожечевського

Стартував турнір за Зимовий кубок Пожечевського
У Копилах Полтавського району розпочався зимовий Кубок Пожечевського. Фото: np.pl.ua

У Терешківській ОТГ вчора розпочався традицийний турнір на Зимовий кубок імені заслуженого тренера України Віктора Пожечевського. Про це повідомляє np.pl.ua

Відбудуться футбольні змагання на базі ФК "Полтава" в Копилах Полтавського району. Це ювілейний п'ятий турнір. Участь беруть шість професійних та аматорських команд.

З них три представляють Полтавщину - ФК "Ворскла"-U19 (Полтава), "Олімпія" (Савинці) та "Легіон" (Полтава).

Три команди приїхали з інших областей - "Полісся" (Житомир), "Мир" (Горностаївка, Херсонська область) та "Вікторія" (Миколаївка, Сумська область).

Учора між собою боролись "Олімпія" — "Мир" та "Вікторія" — "Ворскла" U-19. Сьогодні об 11:00 змагатимуться команди "Легіон" — "Полісся". Вхід для вболівальників вільний.

Вперше за п'ять років змагання відбуваються без традиційного учасника — ФК "Полтава".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завершився Кубок Азії з футболу, найяскравіші моменти турніру

Триватимуть футбольні баталії за Зимовий кубок Пожечевського до 15 лютого.

Переможцям та призерам вручать кубки та дипломи громадської спілки "Федерація футболу Полтавщини" та ФК "Полтава". Також команда-переможець отримає десять футбольних м'ячів фірми Adidas.

Як отримати компенсацію за падіння на слизькій дорозі чи бурульку на голову? Фахівці Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги дали практичні поради.

Зараз ви читаєте новину «Стартував турнір за Зимовий кубок Пожечевського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають