субота, 09 лютого 2019 14:16

На фронт передали шкарпетки, пиріжки і бензопилу

На фронт передали шкарпетки, пиріжки і бензопилу
Фото:pl.suspilne.media

Учора, 8 лютого, учні та вчителі Горянської школи Полтавського району зібрали та передали бійцям на Луганщину посилку. Поклали в неї бензопилу, шкарпетки, пиріжки та дитячі малюнки. На подарунок витратили близько 4 тис. грн.

Про це повідомляють у сюжеті ТРК "Лтава".

Учні та вчителі Горянської школи зібрали та зпакували шкарпетки, бензопилу і малюнки бійцям на Луганщину. Все це відправлять військовим 30-ої окремої механізованої бригади та 25-ої повітрянодесантної бригади.

"Ми ніколи не ставимо питання, яка бригада, чи служить хтось із села. Якщо є потреба, ми це робимо. Для нас важливо донести частиночку свого серця, тепло, любов до воїнів, які нас захищають", - розповіла Оксана Калинич, директорка школи.

Передали дитячі малюнки.

"Любі солдати, хочу вам побажати сили в бою. Щоб ви перемогли та повернулися живі та здорові. Спасибі вам зи мир і спокій, я вірю, що ви повернетеся у свої домівки і більше не буде війни", - додала Ольга Кучеренко, п'ятикласниця.

Для військових спекли 150 пиріжків.

"З капустою, картоплею і солоденькі з повидлом. Найбільше ми випікали 500 штук", - зазначила Наталія Голініщенко, пекарка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Солодощі, випічка та хенд мейд: школярі збирали кошти для хворого Артема Могили

Також зініціювала збір допомоги бійцям волонтерка Тетяна Таран.

"На фронті полтавських хлопців багато. Їм стараємося допомагати. Дзвонять і кажуть, що їм потрібно. Традиційно передаємо теплі речі, шкарпетки, маскувальні сітки", - повідомила волонтерка.

На кладовищі у Полтаві на вул. Боженка невідомий зламав прапор "Правого сектора" біля монументу загиблому в АТО герою В'ячеславу Литовченку.

Зараз ви читаєте новину «На фронт передали шкарпетки, пиріжки і бензопилу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають