середа, 03 квітня 2019 14:51

Молодики побили чоловіка та "сіли" на 7 років

Молодики побили чоловіка та "сіли" на 7 років
Прокурори довели вину двох мешканців Котельви у побитті та пограбуванні.Фото: wikimapia.org

До 7 років тюрми засудили двох котелевських молодиків, які сильно побили та пограбували перехожого.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Полтавської області.

Державні обвинувачі довели вину двох чоловіків, які здійснили розбійний напад. Обвинувачені отримали від суду покарання у вигляді до 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Влітку торік 20-річний та 22-річний раніше несудимі чоловіки вирішили здійснити розбійний напад на потерпілого, який ввечері йшов вулицею селища Котельва.

Завдали 32-річному чоловіку декілька ударів руками по голові. Коли той упав на землю, один із нападників сів на нього зверху. Виконав рукою задушливий захват і утримував потерпілого, другий злочинець ударив ногою по обличчю.

Після побиття зловмисники заволоділи особистим майном чоловіка та забрали паспорт громадянина України. У подальшому документ знищили з метою приховати злочин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція розшукує у Полтавському районі незаконну зброю та вибухівку

Прокурори затвердили та скерували до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно чоловіків. Їх звинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, незаконне заволодіння будь-яким способом паспортом, крадіжка, вчинена повторно, за попередньою змовою групою осіб).

1 квітня у Черкасах призначили нового голову Черкаської місцевої прокуратури. Ним став Андрій Замотайло. Чиновнику надали посаду наказом генпрокуратури 29 березня.

Зараз ви читаєте новину «Молодики побили чоловіка та "сіли" на 7 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають