неділя, 09 грудня 2018 21:10

Назвали найдешевшу квартиру, яку продали у листопаді

Назвали найдешевшу квартиру, яку продали у листопаді
З бюджетом $100 тис. можна було придбати однокімнатну квартиру площею 45 м² у Печерському р-н. Фото: Styler RBC

У листопаді найдешевше вдалося купити однокімнатну квартиру площею 34 м² у Деснянському р-н столиці. Житло коштувало $19 тис.

За $30 тис. продали однокімнатну квартиру в Голосіївському р-н. Вона мала площу 34 м². Дорожче - $50 тис. коштувала однокімнатка у Дарницькому р-н площею 42 м², інформує агенство нерухомості "Благовіст".

Трикімнатну квартира у Дніпровському р-н площею 67 м² продали за $50,5 тис. Житло на стільки ж кімнат площею 92 м² у Дарницькому р-н коштувало $71 тис.

З бюджетом $100 тис. можна було придбати однокімнатну квартиру площею 45 м² у Печерському р-н.

Будинок площею 320 м² у Василькові коштував $129 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квартира біля метро: скільки коштують квадратні метри

За $247 тис. у листопаді продавали чотирикімнатну квартиру площею 188 м² у Шевченківському р-н. За $265 тис. - трикімнатну квартиру площею 115 м² на вул. Кудряшова.

Найдорожче у листопаді продали квартиру площею 300 м² на вул. Грушевського. Вона коштувала $900 тис.

"Спостерігався активний попит на квартири в нових будинках у різних районах столиці. Також зріс інтерес до найбільш доступного житла. Частка операцій з об'єктами цінової категорії до $50 тисяч збільшилася на 8% порівняно з жовтнем", - каже Олена Бібєрова, директор АН "Благовіст".

Сьогодні "хрущовки" - це найдешевше житло. Ціна на 20% менша, ніж у новобудовах. За словами віце-президента Асоціації професійних управителів нерухомістю Анатолія Топала, двокімнатну "хрущовку" реально придбати за $23 тис.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найдешевшу квартиру, яку продали у листопаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі