вівторок, 30 липня 2013 11:17

Для "доступного житла" збираються виділити ще 400 мільйонів

Для "доступного житла" збираються виділити ще 400 мільйонів
Фінансування програми забезпечення українців "доступними" квартирами планується збільшити у 8 разів. Фото: luchesk.com.ua

Український парламент розглядає можливість збільшення фінансування програми "Доступне житло".

Про це повідомив директор Іпотечного центру в Києві та Київській області Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Сергій Комнатний в ефірі телеканалу БТБ.

За словами чиновника, фінансування програми забезпечення українців "доступними" квартирами планується збільшити фактично у 8 разів від суми, запланованої у держбюджеті на поточний рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цілі мікрорайони "доступного житла" уже будують на 9 ділянках - Темник

Комнатний заявив, що відповідний законопроект зареєстрований у Верховній Раді.

"На сьогодні ми маємо 50 млн на програму "Доступне житло" - сума була передбачена з початку року, і ще на 39 млн була збільшена у кінці I кварталу. Тому ми сподіваємося, що у цілому до 400 млн грн на програму будівництва або придбання "Доступного житла" цього року будуть збільшені асигнування", - зазначив він.

Нагадаємо, що Мінрегіон у цьому році планує підписання 4 тис. кредитних договорів у рамках державних програм забезпечення українців, які потребують поліпшення житлових умов.

Зараз ви читаєте новину «Для "доступного житла" збираються виділити ще 400 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі