четвер, 12 вересня 2019 19:15

За програмою "кредит онлайн за 7 хвилин" CreditPlus видав 550 000 кредитів за 2,5 роки

За програмою "кредит онлайн за 7 хвилин" CreditPlus видав 550 000 кредитів за 2,5 роки
За 2,5 роки CreditPlus видав 550 000 мікропозик.

Кількість споживачів фінансових послуг, що надаються в інтернет-середовищі, збільшується з кожним днем.

У прес-центрі компанії "Авентус Україна" повідомили, що за період 2,5 роки в онлайн сервісі кредитування CreditPlus було видано понад 550 000 мікропозик. Станом на теперішній момент, компанія входить до трійки найбільших компаній України за об'ємами виданих кредитів.

CreditPlus працює в ніші небанківського кредитування, надаючи невеликі позики до 10000 гривень на строк до 30 днів. У основі бізнес процесу та маркетингової ідеї лежить процес онлайн кредитування, що прийшов до України з Європи, де відомий під назвою "Payday Loan".

Першою компанією, що надає послуги мікрокредитування через інтернет, стала Moneyveo, сталося це в далекому 2012 році. На сьогоднішній день в ніші мікрокредитування працює близько 100 компаній, переважна більшість з яких використовують в своїй моделі fintech технології.

Онлайн кредит - це процес надання грошових коштів у позику зі швидким оформленням протягом кількох хвилин. Така позика оформляється віддалено через інтернет, без особистої зустрічі віч-на-віч. Зв'язок між кредитором і позичальником здійснюється через інтернет, а сам процес відбувається таким чином:

1. Потенційний клієнт, що бажає взяти кредит, оформляє заявку на сайті кредитної компанії (в даному випадку на сайті creditplus.ua). У заявці вказує необхідну суму і термін.

2. Потім клієнт проходить процедуру реєстрації, заповнює анкету та отримує доступ до персонального кабінету, в якому зрештою отримує рішення щодо свого запиту.

3. На завершальному етапі, після отримання рішення, клієнту надається договір для ознайомлення і підписання. Після отримання підписаного клієнтом договору, кредитор надає гроші позичальнику. Передача грошей здійснюється банківським переказом на картку клієнта.

Зараз ви читаєте новину «За програмою "кредит онлайн за 7 хвилин" CreditPlus видав 550 000 кредитів за 2,5 роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі