четвер, 01 вересня 2022 16:35

Відновлення зруйнованих будинків від наслідків війни

Весь український народ відчув катастрофічні наслідки російської агресії. Злі вороги руйнують лікарні, дитячі установи, житлові будинки і намагаються зруйнувати інфраструктуру. Але, завдяки підтримці союзників і загальному патріотизму, Україна почала відновлювати зруйновані міста, використовуючи нові методи будівництва. Компанія Light House, докладніше про яку Ви можете прочитати на сайті https://lighthouse.kyiv.ua/, усвідомлює поточну ситуацію з житлом в Україні і робить все, щоб зробити свій внесок для загальної, швидкої перемоги!

Відновлення зруйнованих будинків

Сьогодні пропонуються безліч комплексних послуг: надбудови або розширення зруйнованих частин будівель. Ремонт і надбудова другого поверху або горища з дахом. Відновлення конструкції даху, утеплення. На базі зруйнованої будівлі будують новий будинок з СІП-панелей.

 

СІП-панельний будинок можна отримати за 3 місяці, що важливо для нинішньої ситуації в Україні. Перевагою даної технології є енергоефективність, а це означає, що фінансові витрати на такі будинки мінімізуються. З екологічної точки зору панелі SIP також повністю безпечні.

Модульні будинки, як тимчасове житло

Альтернативою панельним будинкам можуть слугувати модульні конструкції. У наш час модульні будинки починають поширюватися по всій Україні та світу. Так як всього за три місяці у вас може бути повністю функціональний будинок, який прослужить довго і при необхідності може бути проданий або перевезений на нове місце.

 

Виготовляється повна конструкція, каркас з SIP-панелей, обшивається будинок зовні і всередині. Будівництво займає до 3-х місяців - високошвидкісний режим будівництва з SIP-панелей обумовлений самою технологією. Готові елементи монтуються на місці конструкції і кріпляться до інших частин конструкції за допомогою підібраного кріплення. Перевагою модульного будинку є швидкість його будівництва і здачі на будмайданчик у воєнний і повоєнний час.

Відновлення, будівництво, реконструкція

Війна внесла свої корективи в плани українців. У пошукових системах з'явилися запити, що стосуються відновлення будинку. Оцінити можливість ремонту будинку можна тільки після зустрічі безпосередньо на об'єкті. Іноді можна спробувати вивчити ступінь пошкодження на фото або відео. Але в обох випадках можна скласти вартість таких робіт тільки після створення проекту реконструкції. Іноді низький ступінь пошкодження дозволяє відремонтувати або замінити пошкоджену частину будинку з мінімальними витратами для клієнта.

Зараз ви читаєте новину «Відновлення зруйнованих будинків від наслідків війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі