четвер, 03 жовтня 2019 10:00

В санаторії "Трембіта" ефективно лікують біль в суглобах та спині

В санаторії "Трембіта" ефективно лікують біль в суглобах та спині
В санаторії "Трембіта" лікують органи дихання, опорно-рухового апарату, порушення обміну речовин, захворювання органів шлунково-кишкового тракту

Реагує спина і суглоби на зміну пір року? Мучить біль у суглобах? В оздоровниці "Трембіта" допоможуть вам забути про ці проблеми і почувати себе здоровішими.

Санаторій "Трембіта" розташований в селі Велятино Хустського району Закарпатської області. В оздоровниці лікують органи дихання, опорно-рухового апарату, порушення обміну речовин, захворювання органів шлунково-кишкового тракту.

"Завжди при зміні погоди боліла спина і суглоби, - каже Олена Андрощук з Тернополя. - Не встигала отямитись, як знов погода змінювалась і все по колу. Дочка купила путівку в "Трембіту". Там попила мінеральних вод, сходила на різні процедури, які прописав лікар. Пройшла і вакуумний масаж, і циркулярний душ, і різні ванни. Тепер про біль у суглобах навіть не згадую".

Мінеральні води потрібно приймати також при захворюваннях шлунково-кишкового тракту. А ще в бюветі є вода Драгівська, має великий вміст йоду. До термальних вод є безкоштовний трасфер. Популярним також є водолікування - відпочивальники п'ють з бювету мінеральні води "Шаянську №4", "Шаянську №242", "Драгівську". Гості санаторію можуть скористатися також сауною тренажерним залом, мангалом. На території доступний безкоштовний доступ до інтернету.

В Карпатах оздоровлюватись — це чудова ідея. Тепле і легке повітря ефективно впливає на систему дихання, а також на загальне самопочуття.

Для проживання оздоровниця пропонує номери "Економ", "Двомісний стандарт", "Напівлюкс" — двокімнатний і однокімнатний, а також номер "Люкс". На території "Трембіти" також розташований окремий комплекс "Лісова казка". Оселитися можна в центральному корпусі чи в дерев'яних котеджах. Є відкритий басейн, альтанки, мангал, сауна, ресторан.

Поблизу санаторію "Трембіта" є видатні місця Закарпаття. Відпочивальники можуть поїхати на екскурсію в долину нарцисів і відвідати страусину ферму. Неподалік є туристичне селище Шаян, оленяча ферма в місті Хуст, село Іза, де продають вироби з лози. Взимку тут можна кататися на лижах і сноубордах, влітку — засмагати на шезлонгах або ловити рибу.
Закарпатська обл., Хустський р-н, село Велятино, оздоровчий комплекс "Трембіта". Детальна інформація за тел. 0(96) 934 17 42

www. trembita.in.ua

Зараз ви читаєте новину «В санаторії "Трембіта" ефективно лікують біль в суглобах та спині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі