вівторок, 02 серпня 2016 13:00

В проекті "Моя країна. Прекрасна і незалежна" Андрій Мацола розповів про одне зі своїх найулюбленіших місць в Україні

В проекті "Моя країна. Прекрасна і незалежна" Андрій Мацола розповів про одне зі своїх найулюбленіших місць в Україні

В рамках популярного проекту телеканалу "1+1", що виходить за підтримки "Першої приватної броварні", CEO та засновник компанії розповів про місце, яке вважає особливим в Україні. Це Манявський скит, що на Івано-Франківщині, серце української православної віри XIII ст. Серед паломників він досить відомий, хоча не є популярним туристичним об'єктом, і дарма, бо місце це — непросте. Віками тут молилися люди, сотні тисяч українців. Скит — це місце для аскетичного життя, роздумів про Бога, про природу речей, про духовні цінності. Тут прийнято відрікатися від усього земного. Андрій Мацола каже, що по значущості для розвитку православ'я Манявський скит можна порівняти з грецьким Афоном, бо він — бастіон православної віри, віри наших пращурів, віри, у яку колись князь Володимир охрестив Київську Русь.

"Моя країна. Прекрасна і незалежна" - спільний проект компанії Перша приватна броварня, і телеканалу "1+1". У програмі показані різноманітні ландшафти, як природні, так і урбаністичні. Зазвичай, для сюжетів обираються місця, зазвичай недосяжні для людського ока. Так українці не лише дізнаються про природні та індустріальні об'єкти України, а й знайомляться з маловідомими фактами про свою країну та людей, які живуть поряд. За задумом творців проекту сюжети будуть зніматися протягом року, а фінальнім акордом стане сюжет до 25 річниці незалежності нашої держави. Проте це не єдиний результат спільної роботи, яку проводять "1+1" та Перша приватна броварня. Так, вже зараз можна ознайомитися та скористатися новою тревел-мапою України, яку створили самі українці, ППБ та канал 1+1.

Зараз ви читаєте новину «В проекті "Моя країна. Прекрасна і незалежна" Андрій Мацола розповів про одне зі своїх найулюбленіших місць в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі