субота, 24 грудня 2022 16:01

Універсальні подарунки автомобілісту

Пошук подарунків на День народження, до новорічного свята або урочистої дати – майже завжди не проста, але надзвичайно цікава задача. Але пошук цікавого, приємного та оригінального презенту дещо спрощується, якщо потрібно обрати практичні або прикольні подарунки автомобілісту, наприклад – на отримання прав. Отже, з'ясуємо що краще подарувати автолюбителю?

Подарунок в машину

Сьогодні користування автомобілем важко уявити без надзвичайно корисних та далеко не дешевих пристроїв, які допоможуть зробити процес керування автомобілем ще більш зручним та безпечним. Таким подарунком в машину може стати:
● парктронік – акустична система, що дозволяє запобігти пошкодженням кузова авто при паркуванні;
● навігатор – якісна модель з під'єднанням до системи Інтернет, допоможе не лише прокласти маршрут, але й об'їхати місця ДТП або пробки на дорогах, та своєчасно потрапити у потрібне місце;
● відеореєстратор – корисний гаджет, що фіксуватиме всі події на дорозі під час руху авто, аби підтвердити правильність дій водія у суперечливій ситуації;
● компресор, що допоможе швидко накачати спущене колесо;
● автопилосос – ще один чудовий подарунок в машину, що допоможе підтримувати чистоту та порядок у салоні та багажнику.
Зрозуміло, що подарунок автомобілісту можна обирати не лише серед електроприладів та електронних гаджетів. Існує також безліч різноманітних аксесуарів, що прикрашають салон або додають комфорту під час поїздок – чохли або накидки для сидінь, килимки у салон та багажник, спеціальні органайзери у салон або багажник, авто окуляри, тримачі для смартфонів та бездротова гарнітура для комфортного спілкування або прослуховування аудіо контенту.

 

Авто-товари на подарунок: окремо чи набором?

Окрім корисних або незвичайних подарунків, водієві в машину можна подарувати цілий набір речей, що повинні завжди бути в наявності. До подарункового набору, зазвичай входить:
● знак аварійної зупинки;
● вогнегасник;
● аптечка;
● ліхтарик;
● буксирувальний трос;
● захисні рукавички;
● світло-відбиваючий жилет;
● набір викруток.
Такий набір, охайно запакований у спеціальну сумку не займе багато місця, стане в нагоді за складної ситуації та вкрай необхідний при проходженні техогляду, його можна подарувати як новачку, так і досвідченому водієві, дорослому чоловікові або молодому хлопцю, та навіть – чарівній жінці.
Іще одна невичерпна тема для подарункових наборів водієві – це догляд за улюбленою "ластівочкою", яка потребує ретельності, уваги та турботи. Автомобілісту, що ладен половину зарплатні залишити у автомагазині, витративши їх на авто шампуні та бальзами, варто презентувати спеціальний набор для миття кузову або хімчистки салону.
Отже, до вирішення питання "що подарувати автомобілісту", можна підходити по різному. Найважливіше не забувати про важливі дати або просто підібрати автотовари на подарунок – щиро, від усього серця.

Зараз ви читаєте новину «Універсальні подарунки автомобілісту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі