четвер, 19 листопада 2015 17:16

У інтернет-магазині Stylus проходить акція "Супер розстрочка до 10 місяців!"

 

В рамках нової акції інтернет-магазин Stylus надає покупцям можливість придбати акціонну продукцію у розстрочку на вигідних умовах.

Акція проходить по всій території України і прийняти участь у ній може кожен придбавший акціонні товари, а саме планшети, моноблоки та смартфони від ведучих світових виробників за привабливими цінами в розстрочку під 0% строком до 10 місяців. При цьому не треба платити ніяких комісій так переплат.

Покупці можуть вибрати сучасні смартфони і планшети, моноблоки від Huawei, Samsung, HTC та Motorola, а також ASUS, Fly, Nokia, Lenovo, CAT, LG, Xiaomi, Sigma і Philips, котрі відзначаються чудовими характеристиками та високою продуктивністю.

Інтернет-магазин Стілус співпрацює з трьома банками, через які й можна оформити розстрочку, а саме це Альфа-Банк, Банк Михайлівський та КредитМаркет.

Оформлення кредиту у всіх банках дуже просте і для цього навіть не потрібно виходити з дому. Наприклад, при оформленні кредиту у КредитМаркеті достатньо просто заповнити готову форму на сайті продавця і відправити її на розгляд, а коли банк прийме рішення , з покупцем зв'яжеться працівник банку для уточнення необхідних даних.

В Альфа-Банку все також дуже просто. Він готовий надати в позику до 30 000 гривень при цьому не запрошуючи ніяких довідок. Для отримання кредиту вам треба бути повнолітнім громадянином України, мати паспорт та ІНН код, а також постійне офіційне місце працевлаштування. Це дуже зручний спосіб придбати товари в магазині Стілус відгуки про котрий завжди тільки позитивні.

В Банку Михайлівському також все дуже просто. На сайті магазина вже є готова форма, яку необхідно заповнити та передати до банку на розгляд, після чого оператор сам зателефонує покупцю.

Купівля товарів у інтернет-магазині STYLUS – це сучасне рішення для тих, хто шукає прості рішення і не має часу на пошук техніки у звичайних магазинах. Лише три простих кроки і такий довгоочікуваний смартфон, ноутбук чи планшет, придбати які тепер можна в розстрочку і на вигідних умовах, вже чекає на свого нового господаря. Заходьте на сайт, обирайте товар та банк, а всі поточні витрати інтернет-магазин візьме на себе.

Зараз ви читаєте новину «У інтернет-магазині Stylus проходить акція "Супер розстрочка до 10 місяців!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі