четвер, 14 травня 2020 13:09

ТОП-5 ідей оригінальних подарунків

Gifty – це український бренд, який виробляє речі зі змістом і душею. Над принтами виробів працюють відомі українські ілюстратори, серед яких Надьожна (авторка популярного Гуся), Сергій Майдуков, Євгенія Олійник, Ярина Саєнко, Маша Фоя та інші. Ми підібрали ТОП-5 ідей, які не залишать нікого байдужими! Якщо ви не знаєте, де знайти оригінальні подарунки, ми вам з радістю допоможемо! Просто загляньте в магазин подарунків https://gifty.in.ua/ і ви обов'язково знайдете те, що вам до душі.

  Український бренд Gifty має варіанти подарунків на будь-який смак
Український бренд Gifty має варіанти подарунків на будь-який смак

Екосумки і шопери. Оригінальний подарунок, який підійде абсолютно всім. У Gifty є сумки з написами (серйозними і не дуже), принтами в різних кольорових гамах, які можна вибирати під одяг або настрій.

Англійська колекція. Серія блокнотів Vital Grammar Notes для вивчення мови, що містить безліч граматичних таблиць і правил разом з блоками для записів. Також чудовим подарунком стане перекидний календар з ілюстраціями і корисними фразами. За рік можна вивчити аж 1095 нових англійських слів і словосполучень.

Оригінальний фартух – незамінний аксесуар на кухні, а з гумористичними принтами і фразами він стане вашою улюбленою річчю. "Режим митця ON", "Все горить", "Їж шо дали" - фрази, які змусять усміхнутися кожного. Готуйте з любов'ю, радістю і в оригінальному фартусі від Gifty.

Постери. Чудовий подарунок для будь-якої людини і з будь-якого приводу. Колекція про Київ від художника зі світовим ім'ям Сергія Майдукова підійде любителем столиці. Колекція "I need more" Маші Фої - легка, повітряна, виконана в пастельних тонах, ідеально впишеться в будь-який інтер'єр.

Блокноти. Безліч блокнотів на будь-який смак і колір: яскраві, стильні, зручні, з чотирма видами сторінок для різних цілей. Планувати, писати, створювати креатив, малювати, все можна в блокноті від Gifty.

  Український бренд Gifty має варіанти подарунків на будь-який смак
Український бренд Gifty має варіанти подарунків на будь-який смак

Якщо ви ще в пошуках незвичайних подарунків для своїх рідних і близьких, загляньте на сторінку інтернет-магазину Gifty, і вам однозначно доведеться щось до смаку.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-5 ідей оригінальних подарунків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі