вівторок, 27 серпня 2024 13:13

Стільці кухонні: покроковий гайд з вибору

Автор: taburetka.ua
  Вибір кухонних стільців – це відповідальне завдання, яке вимагає уважного підходу
Вибір кухонних стільців – це відповідальне завдання, яке вимагає уважного підходу

Вибрати кухонні стільці - непросте завдання, але ми знаємо, як його полегшити. В інтернет-магазині меблів Taburetka.ua підпоготували покрокову інструкцію, яка допоможе вибрати і купити стільці на кухню за лічені хвилини. Поїхали!

Якими мають бути стільці кухонні

Перш за все, зручними. Згадайте, як ви сидите під час їжі: спина пряма, ноги стоять на підлозі, руки вільно лежать на столі. Саме такий комфорт і мають забезпечувати кухонні стільці. Крім того,вони мають бути міцними та стійкими, адже на них відводиться чимале навантаження. І, звичайно ж, важливо,щоб стільці гармонійно поєднувалися з іншими меблями та загальним стилем кухні.

Автор: taburetka.ua
  Якщо вам потрібно купити стільці на кухню недорого, зверніть увагу на інтернет-магазин Taburetka.ua
Якщо вам потрібно купити стільці на кухню недорого, зверніть увагу на інтернет-магазин Taburetka.ua

Щоб купити такі кухонні меблі, необхідно знати кілька нюансів. Яких саме? Читайте нижче.

Особливості конструкції

Сьогодні виробники пропонують широкий вибір кухонних стільців, які відрізняються за конструкцією, матеріалом та дизайном. За найширшою класифікацією, їх можна поділити на: жорсткі, напівм'які та м'які. Жорсткі мають суто дерев'яний або металевий каркас, напівм'які - тканинну обивку, м'які - наповнювач і оббивку.

За типом конструкції стільці поділяються на:

• Табурети: компактні та легкі, ідеальні для невеликих кухонь. Не мають спинки і розташовуються на чотирьох опорах.

• Обідні стільці: зручний варіант, який підходить для будь-якої кухні. Відрізняються високою спинкою та сидінням із м'якою оббивкою.

• Барні стільці: мають більшу висоту, ніж інші моделі, адже призначені для барних стійок.

• Напівкрісла: комфортні стільці з високою спинкою та підлокітниками, які створюють відчуття затишку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Диван-ліжко трансформер: як вибрати і де купити недорого

Автор: taburetka.ua
  Колір стільців може стати яскравим акцентом у вашому інтер'єрі або, навпаки, підкреслити його стриманість
Колір стільців може стати яскравим акцентом у вашому інтер'єрі або, навпаки, підкреслити його стриманість

Як вибрати колір, матеріал і тип оббивки

Колір стільців може стати яскравим акцентом у вашому інтер'єрі або, навпаки, підкреслити його стриманість. Все залежить від власних уподобань та загального стилю кухні.

Матеріал виготовлення відіграє важливу роль. Найпоширенішими є дерево, метал, пластик та ротанг. Дерев'яні стільці виглядають затишно та додають інтер'єру теплоти. Металеві стільці відрізняються міцністю та сучасним дизайном. Пластикові - легкі та прості в догляді. А ротангові меблі можна використовувати як вдома, так і на терасі.

Тип оббивки впливає на комфорт та зовнішній вигляд стільців. Найпопулярнішими матеріалами для оббивки є тканина, шкіра та екошкіра. Текстиль забезпечує максимальний комфорт, але вимагає більш ретельного догляду. Шкіра виглядає дорого та престижно, але має вищий цінник. Екошкіра – це бюджетний варіант, який за зовнішнім виглядом мало відрізняється від натуральної шкіри.

Де купити стільці недорого з доставкою

Якщо вам потрібно купити стільці на кухню недорого, зверніть увагу на інтернет-магазин Taburetka.ua. Тут представлений широкий асортимент моделей на будь-який смак та бюджет. Крім того, магазин пропонує доставку по всій Україні, що дуже зручно.

Вибір кухонних стільців – це відповідальне завдання, яке вимагає уважного підходу. Сподіваємося, що наш гайд допоможе прийняти правильне рішення і знайти ідеальні стільці на кухню!

Автор: taburetka.ua
  Тип оббивки впливає на комфорт та зовнішній вигляд стільців
Тип оббивки впливає на комфорт та зовнішній вигляд стільців
Покупка нової кухні - випробування нелегке. Окрім вибору форми, розмірів, дизайну потрібно зорієнтуватися у вартості готового виробу. І все здавалось би просто, адже ціна кухонного гарнітура вираховується за погонний метр, але є дуже багато нюансів, на які необхідно звернути увагу.

Експерти інтернет-магазину Taburetka.ua поділилися порадами і розповіли, як розрахувати вартість кухні самостійно за кілька хвилин.
Зараз ви читаєте новину «Стільці кухонні: покроковий гайд з вибору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі