середа, 28 лютого 2018 09:20

Будівництво по Вишгородській 47-ж ведеться з дотриманням всіх норм законодавства - ТОВ "Будінвест КМ"

Будівництво по Вишгородській 47-ж ведеться з дотриманням всіх норм законодавства - ТОВ "Будінвест КМ"
ТОВ "БУДІНВЕСТ КМ" взяв на себе гарантійні зобов'язання щодо благоустрою скверу з можливістю інвестування коштів у розмірі 5 000 000 гривень

З грудня 2017 року проти ТОВ "БУДІВНЕСТ КМ" ведеться планомірна інформаційна війна у засобах масової інформації, Інтернет ресурсах, телеканалах та соціальних мережах щодо підготовчих робіт з забудови земельної ділянки по вул. Вишгородська, 47-Ж, у Подільському районі Києва.

Про це заявляє прес-служба компанії ТОВ "БУДІНВЕСТ КМ".

Поширюється недостовірна інформація, розміщуються відомості про події та явища, яких не існувало взагалі або які існували, але відомості про них не відповідають дійсності (неповні або перекручені).

Вся інформація, яка поширюється є недостовірною, не відповідає дійсності та викладена неправдиво.

У зв'язку з чим ми вимушені виступити з офіційним спростуванням недостовірної інформації та відкрито заявити про законність всіх дій нашого Товариства.

ТОВ "БУДІНВЕСТ КМ" є законним землекористувачем на праві оренди земельної ділянки за адресою: вул. Вишгородська, 47-Ж, у Подільському районі м. Києва. 29 травня 2017 року Київський міський голова підписав документи, що підтверджують оренду вищевказаної земельної ділянки до 2022 року. Наша земельна ділянка включена до Генерального плану м. Києва та призначена під житлову забудову.

Саме ТОВ "БУДІНВЕСТ КМ" є забудовником на вищевказаній території, та має всю передбачену чинним законодавством дозвільну документацію для проведення підготовчих робіт за вищевказаною адресою (Повідомлення ДАБК від 26.12.2017року №КВ 010173601576; Контрольна картка №17070152-Пд від 29.12.2017року; акт обстеження зелених насаджень від 06.12.2017 № 340; Висновок державної екологічної експертизи № 64 від 13.12.2017р.).

Товариство не вчиняло жодних перевищень чи порушень вимог чинного законодавства та будівельних норм та правил при проведенні підготовчих робіт на вищевказаній земельній ділянці.

Всі звернення до Національної поліції, обумовлені пошкодженням невідомими особами майна нашого Товариства, (а саме неодноразове пошкодження огорожі, підпал майна Товариства, побиття охорони тощо).

Особи згадані у попередніх публікаціях, а саме Андрій Насіковський та Єгор Попов не мають ніякого відношення до ТОВ "БУДІНВЕСТ КМ". Варто окремо зазначити, що Андрій Насіковський не є ані засновником, ані керівником ТОВ "БУДІНВЕСТ КМ", а Єгор Попов, в свою чергу, не є співробітником нашого Товариства.

Крім того, враховуючи незадовільний стан прилеглого до вищевказаної земельної ділянки скверу, ТОВ "БУДІНВЕСТ КМ" взяв на себе гарантійні зобов'язання щодо благоустрою скверу з можливістю інвестування коштів у розмірі 5 000 000 гривень та ремонту прилеглих до території майбутньої забудови будинків по вул. Вишгородській, 47-А, Б, В у Подільському районі м. Києва на 7 000 000 гривень.

Зараз ви читаєте новину «Будівництво по Вишгородській 47-ж ведеться з дотриманням всіх норм законодавства - ТОВ "Будінвест КМ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі