пʼятниця, 11 грудня 2020 15:31

Що подарувати на Новий рік 2021 дівчині, дружині, подрузі

Багато людей думають, що подарувати на Новий Рік коханій, подрузі чи мамі. Список ідей варто почати з чогось символічного, а закінчити чимось особливим. Щоб не перебувати у пошуках того самого сюрпризу, ознайомтеся з уже готовим списком ідей.

  Ідеї подарунків на новорічні свята
Ідеї подарунків на новорічні свята

Косметика

Це дійсно універсальний варіант, адже абсолютна більшість дівчат люблять підкреслювати свою красу. З деякими варіантами можна прогадати (наприклад, відтінок помади, тонального крему). Однак є речі, які завжди доречні:

• палетка з тінями (нюдові кольори);
• туш;
• набір пензлів для макіяжу.

Рекомендується звернути увагу на брендову косметику. У п'ятірку кращих входять MAC, L'Oreal, Chanel, NYX, Maybelline.

Косметичні засоби для догляду краще не купувати (необхідна консультація з дерматологом-косметологом). Як бонус підійдуть тканинні маски для зволоження шкіри обличчя або патчі.

Прикраси

Виграшний варіант. Головна небезпека в такому випадку – алергія. Рішення проблеми – ювелірна біжутерія від бренду Xuping. Вона вважається однією з найбільш відомих китайських компаній, що займаються виготовленням ювелірних виробів і біжутерії. Важлива особливість бренду – для виробництва прикрас використовується медичне гіпоалергенні золото, що візуально нічим не відрізняється від справжнього.

У цій компанії великий асортимент, ви зможете підібрати кільця Xuping, сережки, браслети, ланцюжки, підвіски, комплекти. Необхідно тільки придивитися, що саме дівчина вважає за краще носити щодня і підібрати схоже.

  Ідеї подарунків на новорічні свята
Ідеї подарунків на новорічні свята

На сайті Zolota можна знайти як мінімалістичні вироби, так і з великою кількістю блискучих деталей.

Затишний одяг

Мова йде не про сукні та спідниці. Новий рік і Різдво – свято сім'ї та любові. Перша асоціація – затишок, а значить підійдуть великі оверсайз худі, светри або інші байки. По-перше, це показує турботу, передає тепло. По-друге, це тренд на наступні 2 роки.

А щоб підсилити ефект радості та щастя – подумайте про парний подарунок. Можна відмовитися від банальних светрів зі сніжинками і ялинками, сфокусувавшись на практичних моделях.

  Ідеї подарунків на новорічні свята
Ідеї подарунків на новорічні свята

Деталі для інтер'єру і затишку

Всі зараз тільки й говорять, що про комфорт. Таке явище можна легко забезпечити різними інтер'єрними декораціями або іншими елементами. Наприклад:

• ароматичні свічки;
• набори для творчості;
• дифузори (спеціальні пристрої для розподілу ароматів по квартирі);
• світильники різної форми, або проєктори зірок;
• теплий картатий плед.

Або інші деталі, на які натякала ваша подруга. Дзеркало, лампа, шкатулка. Все, що покаже турботу і любов.

Милі дрібниці

Якщо домовлялися про недорогі, але пам'ятні подарунки, такі ідеї стануть кращими варіантами:

• комплект шкарпеток зі смішним або новорічним дизайном;
• блокноти й ручки;
• плакати з улюбленими героями;
• музичні альбоми;
• квитки на концерт (якщо Ковід відступить);
• фотографії, зроблені під полароїд;
• піжама;
• імбирне печиво.
  Ідеї подарунків на новорічні свята
Ідеї подарунків на новорічні свята

Не можна забувати, що Новий Рік 2021 – рік Білого Металевого Бика. Можна відштовхнутися від цього, підбираючи іграшки, кухоль або ті ж ялинкові прикраси.

Наступний рік любить трудящих і мотивованих людей. Канцелярські фішки, планери, щоденники, мотиваційні книги й постери допоможуть досягти поставлених цілей!

Цей список ідей, що подарувати на Новий Рік 2021 дівчині, дружині або подрузі допоможе вам зорієнтуватися у світі безлічі альтернатив. Залишилося тільки вибрати гарний варіант, підлаштувати під себе і зробити незабутній сюрприз до різдвяних свят! Не забувайте, що в комплекті з подарунком йдуть обійми й поцілунки.

Зараз ви читаєте новину «Що подарувати на Новий рік 2021 дівчині, дружині, подрузі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі