середа, 22 травня 2013 15:44

"Sms-банкінг": зручний та дешевий спосіб попередити махінації з картками
5

З травня 2013 року, АТ "ЄВРОГАЗБАНК" за проханнями клієнтів, знижує тариф на користування послугою надання виписки по рахунку на мобільний телефон - "sms-банкінг" за картковими рахунками. Змінений тариф становитиме - 5 грн. Дана вартість стосується всіх тарифних пакетів.

Скориставшись послугою "SMS-банкінг", Ви істотно знижуєте ризик несанкціонованого використання коштів на своїх рахунках, зазначають в установі. Підключивши послугу, Ви завжди отримуєте оперативні дані про стан вашого карткового рахунку, а також інформацію про всі проведені операції з використанням ваших платіжних карт.

Підключити послугу Ви можете у відділеннях АТ "ЄВРОГАЗБАНК" оформивши заявку на підключення до SMS-банкінгу. Активація послуги відбувається протягом 5 хвилин.

АТ "ЄВРОГАЗБАНК" пропонує платіжні картки МПС Visa - зручний механізм розрахунків, як для зняття готівки, так і для розрахунків у торговельній мережі.

У банку нагадують: для відкриття карткового рахунку, необхідні паспорт та ІПН клієнта. Оплачується тільки вартість обслуговування ПК без будь-яких додаткових щомісячних платежів.

Тарифи на обслуговування платіжних карт АТ "ЄВРОГАЗБАНК" розрізняються залежно від виду карти. При відкритті депозитного рахунку, картковий рахунок відкривається безкоштовно.

Вартість ПК Visa Electron з терміном дії 2 роки становить 50 грн. Даний вид карти дозволяє її власникові, окрім зняття готівки, проводити розрахунки за кордоном під час подорожей, в торгових мережах та Інтернеті.

Постійне поліпшення якості обслуговування клієнтів - запорука успіху АТ "ЄВРОГАЗБАНК".

Більш детальну інформацію по продуктах, програмах та тарифах АТ "ЄВРОГАЗБАНК", можна дізнатися на сайті www.egb.kiev.uа, у відділеннях Банку, а також в Call-центрі за телефоном 0-800-50-56-56. Дзвінки зі стаціонарних номерів телефонів по території України безкоштовні.

АТ "ЄВРОГАЗБАНК". м.Київ, пр.-т Московський, 16. Всі види банківських послуг. Ліцензія НБУ № 233 від 07.11.11 р.

Зараз ви читаєте новину «"Sms-банкінг": зручний та дешевий спосіб попередити махінації з картками ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі