неділя, 19 червня 2016 09:00

Мацола отримав високу оцінку роботи "Першої приватної броварні"

Мацола отримав  високу оцінку роботи "Першої приватної броварні"

Представник Європейського банку реконструкції та розвитку дав високу оцінку роботі "Першої приватної броварні" Андрія Миколайовича Мацоли та назвав її важливим і довгостроковим партнером в Україні.

"Перша приватна броварня" Андрія Мацоли, одним з акціонерів якої є ЄБРР, – це приклад ефективної української пивоварні з прозорою структурою акціонерів та передовими принципами корпоративного управління на висококонкурентному ринку. Так про роботу "Першої приватної броварні" відгукнувся Антон Усов, старший радник ЄБРР з зовнішніх зв'язків у країнах Східної Європи та Кавказу. Незважаючи на загальну економічну кризу в Україні, "Перша приватна броварня" завершила ще один етап удосконалення власного пивоварного виробництва у м. Львів і, як результат, збільшила виробничі потужності львівського заводу до 130 мільйонів літрів на рік.

"Збільшення обсягів виробництва означає створення нових робочих місць та збільшення перерахувань до державного бюджету України, – зазначає Антон Усов. – ЄБРР вважає "Першу приватну броварню" Мацоли своїм важливим та довгостроковим партнером".

В ППБ пояснили, що необхідність проведення модернізації пов'язана з ростом долі ринку компанії та обсягів продажу протягом останніх 2-х років. Раніше повідомлялося, що у 2015 році обсяги продажів "Першої приватної броварні" виросли на 11% у натуральному обсязі та на 43% у грошовому відношенні.

Зараз ви читаєте новину «Мацола отримав високу оцінку роботи "Першої приватної броварні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі