пʼятниця, 10 травня 2013 11:38

Лікування вдома

Лікування вдома

Медичний комплекс "Біорегулятор-004М" 20 років використовують у лікувальній практиці багатьох клінік, санаторіїв, медичних центрів і НДІ. За цей час тільки в ІТО "Нове в медицині" пролікували 12 тис. осіб із такими тяжкими захворюваннями, як гіпертонія, цукровий діабет, хвороби органів зору, психічні захворювання в дітей. Спільно з профільними державними НДІ досліджено понад 200 захворювань. Ефективність лікування їх перевищує 86%.

Але є категорія людей, які через фізичний стан не можуть лікуватися амбулаторно, оскільки самостійно не пересуваються або взагалі прикуті до ліжка. Це люди, які мали важкі травми, порушення мозкового кровообігу (інсульт), страждають на паралічі, парези, порушення функції тазових органів, пролежні, лімфостаз. Вони потребують тривалого лікування. Для цієї категорії хворих учені ІТО "Нове в медицині" винайшли апарат для домашнього використання "Біо-1". Це - модифікація стаціонарного комплексу "Біорегулятор". Досліджували апарат у НДІ експериментальної хірургії й трансплантології ім. Шалімова, а також на Олімпійських іграх у Ванкувері. Дозвільний документ (Свідоцтво про державну реєстрацію №8580) на його серійне виробництво і застосування в медичній практиці видало МОЗ України 2009 року. Пристрій призначений для лікування, реабілітації та профілактики захворювань:

  • опорно-рухового апарату - деформуючий остеоартроз, остеохондроз, сколіоз, стан після гострих травм (удари, переломи, пошкодження сухожильно-зв'язкового апарату), пролежні;

  • серцево-судинної системи - артеріальна гіпертензія, атеросклероз судин кінцівок, варикозна хвороба, зокрема з трофічними порушеннями шкіри (трофічні виразки, лімфостаз), хвороба Рейно;

  • центральної нервової системи - наслідки перенесеного інсульту, розсіяний енцефаломієліт, депресивний синдром, дитячий церебральний параліч, аутизм, метеозалежність, синдром хронічної втоми;

  • периферичної нервової системи - нейро-, радикулопатії, тунельні синдроми, невралгії;

  • ендокринної системи - цукровий діабет I і II типів із його нейроваскулярними ускладненнями (діабетична стопа, макулодистрофії та ін), ожиріння;

  • сечостатевої системи - захворювання передміхурової залози, еректильна дисфункція.

  • У спорті - реабілітація спортсменів після фізичних і емоційних перевантажень, травм;

  • У косметології - оздоровлення шкіри, для схуднення, лікування целюліту, підтяжки м'язів обличчя.

За 20 років роботи Інституту технологій оздоровлення пролікувалися понад 12 тис. людей із різними недугами, яких за системності методу лікують одночасно. Наприклад, при захворюванні цукровим діабетом у хворого обов'язково будуть проблеми з зором, нирками, серцево-судинною системою. На всю цю патологію впливають одночасно. При цьому ефективність втручання значно вища, ніж при лікуванні кожного органа окремо.

Високі показники має застосування "Біо-1" у спорті. Так, один із керівників Державного олімпійського навчально-спортивного центру пише: "Застосували апарат "Біо-1" для відновлення спортсменок жіночої національної збірної команди України з важкої атлетики. Сеанси проводили між першим і другим тренуваннями. У всіх атлеток відзначали зниження стомлюваності, збільшення працездатності на другому тренуванні. Значно зменшувалися або вщухали болі після травм".

Лікування на "Біо-1" проводять без застосування різних видів опромінення, лазеро-, магнітотерапії, електропроцедур, хіміопрепаратів, антибіотиків.

Покупця "Біо-1" навчають роботи з ним, видають паспорт, інструкцію користування та методичні рекомендації по проведенню лікування. Для консультації з питань медичного застосування "Біо-1" можна звертатися в ІТО "Нове в медицині". Технічний супровід пристрою надається безкоштовно протягом першого року експлуатації.

Наша адреса: м. Київ, вул. Толстого, 9-А.

Тел. (044) 235-83-77, 537-23-32.

http://www.itohealth.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Лікування вдома». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі