вівторок, 22 грудня 2020 17:19

Кредит онлайн - нове слово в світі кредитування

З чим асоціюється слово "кредит"? Найчастіше - це тягар, великі відсотки, тривалий час оформлення, приниження. Жодне з наведених понять навіть приблизно не описують кредит онлайн - таку форму кредитування, де клієнт отримує величезні вигоди, комфортні умови і великі суми, маючи при собі тільки телефон (ноутбук, планшет), паспорт і мінімальна кількість вільного часу!

 

Переваги кредиту онлайн

Найголовніша перевага - мінімальні затрати часу. На оформлення та підтвердження кредиту йде не більше 15 хвилин. Тобто сервіс з видачі кредиту - це справжній порятунок в екстрених ситуаціях!

Важливий факт, який підтверджує, що кредит онлайн дійсно зручний, - це мінімальна кількість необхідних документів. Ніяких дозволів, звітів про податки і довідок про доходи! Потрібен лише паспорт, ІПН, номер карти і номер телефону. Виходячи з цього, варто відзначити ще одну перевагу - такий кредит може отримати будь-який громадянин, який досяг повноліття, незалежно від місця прописки, роботи і кількості майна.

Для багатьох потенційних позичальників перешкодою в оформленні кредиту стає необхідність залучення поручителя, і ця проблема з легкістю вирішується за допомогою онлайн кредиту, адже для його оформлення поручителі не потрібні! Інформація про отримання грошей абсолютно конфіденційна, а доступ до неї має тільки сам клієнт. Крім цього, оформити кредит можна в будь-який час в будь-якій точці світу, адже обробляється заявка в онлайн-режимі - автоматичною програмою, що працює 24/7.

Як оформити кредит онлайн?

Тут все максимально просто. Наприклад, ви вирішували взяти такий кредит на https://www.money24.ua. Перед процедурою потрібно знайти паспорт і ІПН код, а також мати перед собою номер банківської карти (будь-якого банку). Оформлення відбувається в кілька етапів. Спочатку - реєстрація заявки на сайті. Для цього потрібно зайти на сайт Мані24, вибрати потрібну суму позики, встановити терміни погашення кредиту і заповнити анкету з особистими даними.

Після цього починається розгляд заявки. Програма отримує інформацію про клієнта, розглядає її протягом пари хвилин і дає відповідь. Далі - третій і, власне, останній етап операції - зарахування грошей. Необхідна сума переводиться на карту клієнта.

Неможливо знайти більш простий шлях отримання грошей, коли вони так потрібні! Оформляйте кредит, використовуйте його на свій розсуд і залишайтеся в безпеці з онлайн-сервісом по кредитуванню!

Послуги надає ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "КРЕДИТНІ РІШЕННЯ МОНЕЙ 24" (код за ЄДРПОУ 40462908, свідоцтво про реєстрацію ФУ серія ІК № 187 від 11.10.2016 року). Ліцензія на провадження господарської діяльності з надання фінансових послуг (видана на підставі розпорядження Нацкомфінпослуг № 3118 від 11.07.2017 р.)

Зараз ви читаєте новину «Кредит онлайн - нове слово в світі кредитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі