четвер, 18 березня 2021 14:45

Креативна студія "7Arts": там, де Ваші бажання втілюються в реальність

Молода команда креативних людей, яка створює ексклюзивний, а головне якісний продукт на теренах України.

Все що тільки можна уявити з фанери – пропонує для Вас дизайнерська студія "7Arts"

 

• Унікальний декор
• Оригінальні сувеніри
• Персоналізовані подарунки
• Розвиваючі еко іграшки
• Товари для бізнесу
• Весільні аксесуари

Різні святкові вироби та подарунки: на Новий Рік, Великдень, день народження. Ресторанну атрибутику, книги та блокноти, коробки, органайзери, листівки.

Проста ідея додаткового заробітку переросла в успішний бізнес.

Декілька років назад один із засновників студії Дмитро Яшин натрапив на ідею з лазерною різкою. Задумів було чимало, але професійне обладнання вартувало великих коштів. "Я поділився своїми планами з другом, він повірив у мене, ми придбали перше обладнання і почали роботу", - згадує Дмитро.

"Звісно наша команда формувалась не одразу. Спершу ми працювали самі, потім найняли першого працівника на виробництво, менеджера, дизайнера і тепер наша сім`я налічує вже 12 людей. Кожен з нас справді на своєму місці і займає його не дарма. Наші багаточисленні задоволені клієнти тому доказ", - посміхається Дмитро.

 

Як втілити мрію в життя

Дизайн, виріб, упаковка, обслуговування – все має бути ідеально!

Кожна частинка колективу 7Arts відповідає за те, щоб клієнт залишився максимально задоволений співпрацею, ба навіть найсміливіші його очікування в результаті мають бути перевершені! "Тільки тоді ми розуміємо, що робимо це все не дарма і тільки такий результат надихає нас на рух вперед. Стояти на одному місці це точно не про нас. Якщо ми обрали фанеру та лазерне обладнання – значить маємо витиснути з цього все по максимуму… і йти далі! Зараз в нас не лише лазерне обладнання, в нашому розпорядженні також професійний УФ принтер для нанесення кольорового друку, в планах фрезерне обладнання і багато іншого".

"Якщо Ви не знаєте, що б такого особливого подарувати близьким людям, тоді Ви точно не були у нас". Здивувати справді унікальним подарунком легко разом з командою 7Arts, переходьте за посиланням https://7arts.com.ua/ua/ та самі перевірте український сервіс на якість. Повірте, Ви будете приємно вражені!

Зараз ви читаєте новину «Креативна студія "7Arts": там, де Ваші бажання втілюються в реальність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі