середа, 17 січня 2018 11:39

Як вибрати найкращу закуску для дружніх посиденьок

Як вибрати найкращу закуску для дружніх посиденьок
Вибирати закуски до пива потрібно так само уважно, як і саме пиво

Кожен пивний гурман знає, що для ідеального вечора одного пива мало, ще потрібна відповідна закуска для доповнення смакових якостей напою.

Закуски до пива - це окрема частина пивної культури, яка заслуговує пильної уваги. Вибирати закуски до пива потрібно так само уважно, як і саме пиво.

Отже, закуски бувають різних видів - риба, сушене м'ясо, горішки, насіння, чіпси, сухарики, в'ялене м'ясо і багато інших варіантів. Але і кожен з вище сказаних також ділиться на велику кількість підгруп. Так як же вибрати що саме буде у вас на столі у вигляді закуски ввечері?

Ходити і збирати по всьому місту по одному виду для проби і визначення кращого для себе - як мінімум неефективне заняття. Для таких випадків краще всього скористатися автоматизованим вибором, тобто зайти в інтернет і замовити відразу все те, що цікавить, не витрачаючи час на пересування по місту. Як приклад інтернет-магазину з великим вибором - "Море пива", там вдало зібрані всі види вищезазначених закусок.

Якщо ви вирішили побалувати себе рибкою, то спершу варто визначитися - як вона буде приготовлена (холодне копчення, суха, в'ялена і т. д.), яка це буде рибка і скільки її потрібно під ту кількість пива, яке ви купуєте, ціла або ж шматочками. Як приклад, це може бути в'ялена плотва, тарань азовська, лящ, бичок та інші види. Також це може бути бичок з кропом, всі види очищеної. Майте на увазі - рибка - дуже смачно, але її треба чистити, внаслідок чого руки можуть забруднитися і мати характерний запах.

Така закуска ідеально підходить під всі сорти пива і їсти її ідеально вдома, оскільки є можливість при необхідності вимити руки.

Наступна категорія - морепродукти. Тут вибір ще більший: кальмар перуанський, восьминіг, ікра далекосхідна, мідії копчені та інше. Цю групу закусок можна назвати універсальною. Підійде як для дому, так і поза ним. Висушені шматочки легко брати з собою. Як правило, вони вміщуються в пакет, займають мінімум місця і досить ситні.

Далі йдуть сорти сирів. Класика жанру - сир косичка і сулугуні. Цей варіант закусок варто спробувати, він може стати фаворитом, адже ці сири мають солоний присмак, що часто подобається любителям напою.

Взагалі, можна нескінченно перераховувати ласі закуски під пиво, міркувати під який рівень фільтрації яку брати закуску, але в підсумку висновок один - все індивідуально.

Варто спробувати всі варіанти хоч раз, щоб визначити який ідеальний саме для вас і яку сьогодні брати закуску під настрій.

Зараз ви читаєте новину «Як вибрати найкращу закуску для дружніх посиденьок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі